Altec e-bike met sterke trapondersteuning, bekijk de modellen van Altec

Met de elektrische fietsen van Altec geniet u van alle gemakken van een elektrische fiets, maar dan voor een scherpe prijs.U heeft de keuze uit 4 top modellen. De Kratos, Diamond, Square en Sapphire.

Ziet u een Altec elektrische fiets, maar weet u niet of deze wel echt bij u past? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende proefrit in een van onze filialen. Een elektrische fiets is een van de meest comfortabele manieren om te fietsen, maar dan moet deze natuurlijk wel passen. Onze medewerkers in Den Haag, Delft, Rijswijk en Maassluis helpen u graag met het uitkiezen van een e-bike.

 

7 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
7 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Altec elektrische fiets

Naast het uitgebreide aanbod dat Altec heeft aan standaard fietsen, zijn er ook een groot aantal Altec elektrische fietsen. De elektrische fiets is erg in opkomst in Nederland. Zo hebben al meer dan een half miljoen mensen een e-bike aangeschaft. Elektrische fietsen zijn handig voor mensen die overal en altijd willen fietsen. Zelfs op oudere leeftijd kan men probleemloos vooruit komen door de extra elektrische trapondersteuning. Wind tegen, een heuvel op of over een hobbelige weg? Met de e-bikes van Altec lijkt het altijd alsof u een duwtje in de rug krijgt!

Duurzame optie

Hoewel een elektrische fiets een grotere investering is dan een normale fiets, kiest u wel voor een duurzame optie. Voor kleine afstanden kunt u de auto laten staan en kunt u op den duur brandstof besparen. En met een elektrische fiets bent u veel sneller dan met een normale fiets. U kunt zo 's ochtends wat langer in bed blijven liggen voordat u naar uw werk gaat.

Verschillende modellen Altec elektrische fiets 

Altec heeft, zoals u van het merk gewend bent, een groot assortiment elektrische fietsen. De verschillend modellen zijn de Altec Square, Altec Diamond, Altec Kratos,en de Altec Sapphire. De Altec Square is een scherp geprijsde e-bike met een stevig aluminium frame en drie versnellingen. De Altec Diamond is een premium e-bike met een grotere actie radius dan de andere modellen. De Altec Sapphire is de zwaarste van de elektrische fietsen door het stalen frame. De Altec Kratos is een elektrische transport fiets waarmee u gemakkelijk bagage kan vervoeren. Alle elektrische fietsen van Altec hebben de motor onder de bagagedrager gemonteerd zitten en zijn bij ieder stopcontact op te laden.

Veilig op pad

Omdat een elektrische fiets een grote investering is, doet u er goed aan deze te beveiligen met een extra slot. Voor al onze sloten klik hier.

Alle fietsen van Altec binnen ons assortiment worden in een doos bij u afgeleverd. Voor u betekent dit dat u vaak het zadel, het stuur en de trappers zelf op de fiets moet monteren. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de montage aan ons over te laten. U krijgt dan een volledig afgemonteerde fiets bij u thuis afgeleverd !