147 producten

Elektrische fiets merken

Elektrische fiets merken zijn tegenwoordig zeer populair. Niet alleen meer onder de oudere generatie, maar onder alle delen van de samenleving. Iedereen is in gaan zien dat een elektrische fiets vele voordelen heeft. De auto kan vaker thuis gelaten worden en voor korte afstanden naar het werk is de elektrische fiets de beste optie. Sinds de oorsprong van deze soort fiets hebben veel merken ingesprongen op het fenomeen dat E-bike heet. Elk merk heeft zo zijn eigen manier van werken en eigenschappen die ze in de fiets hebben gestopt. De merken waaruit u bij Ado Bike kunt kiezen zijn:

  • Altec
  • Victoria.
  • Cortina
  • Qwic 

Altec elektrische fiets

Altec elektrische fiets merk heeft altijd een heel goede prijs-kwaliteit verhouding. E-bikes van dit merk zijn ideaal voor de persoon die elke dag gebruik wil maken van een fiets. Op een elektrische fiets gaat dat natuurlijk net even sneller. U kunt kiezen uit verschillende modellen zoals een elektrische moederfiets en een elektrische transportfiets. Premium modellen zijn ook beschikbaar en zijn vaak luxer in uitvoering. Meer versnellingen en een groter aantal rijstanden komen hier meer voor. Ook voor alle elektrische modellen van Altec geniet u van de laagsteprijsgarantie.

Victoria

Hoewel dit merk in Nederland nog terrein moet winnen, is het in andere Europese landen al een echt succes geworden. Dit komt mede door de hoge kwaliteit fietsen en de uitstekende service die dit bedrijf te bieden heeft. Duitse degelijkheid is niet voor niks een populaire uitspraak. Al sinds 1886 is Victoria als elektrisch fiets merk bezig met ontwikkelen en innoveren. Met veel en zeer uitgebreide en luxe modellen weet u zeker dat u op een e-bike van Victoria fijn zit.

Cortina elektrische fiets

Fietsen zijn voor Cortina niet alleen een vervoersmiddel, het zijn fashion statements. Een fiets moet iets zijn waarop u graag gezien wilt worden. Alle fietsen zijn daarom geïnspireerd op trends en ontwikkelingen uit de modewereld. Hoge kwaliteit ebikes met veel comfort zijn kenmerkend voor Cortina als elektrische fiets merk. Door he grote aanbod qua kleuren en modellen zit er altijd wel iets geschikts voor iedereen tussen. Veel Cortina modellen integreren de accu in het design waardoor deze minder opvalt tussen de rest van de fiets.

Qwic elektrische fiets

Dé expert op het gebied van elektrische fietsen. Met veel hoogwaardige en zeer uitgebreide fietslijnen is Qwic een grote speler geworden op het gebied van e-bikes. Met een aantal zeer luxe fietsen heeft Qwic een groot aanbod in het hogere prijsklassement. Ook zijn er elektrische transportfietsen en fietsen met een lage instap beschikbaar in dit assortiment. De Qwic trend serie is zelfs uitgeroepen tot testwinnaar van de e-bike fietstest.

 

[powr-popup id="65279077_1659354748"]