Veel fietsmerken voor een scherpe prijs

Bij Ado Bike heeft u de keuze uit veel verschillende fiets merken e-bikes. Elk merk heeft zo zijn eigen stijl, design en omgang. Met meer dan 200 fietsen in het assortiment, zit er voor iedereen wel wat tussen!

Weergave 1 to 24 van 156 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 156 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Merken elektrische fiets

Elektrische fietsen zijn tegenwoordig zeer populair. Niet alleen meer onder de oudere generatie, maar onder alle delen van de samenleving. Iedereen is in gaan zien dat een elektrische fiets vele voordelen heeft. De auto kan vaker thuis gelaten worden en voor korte afstanden naar het werk is de elektrische fiets de beste optie. Sinds de oorsprong van deze soort fiets hebben veel merken ingesprongen op het fenomeen dat E-bike heet. Elk merk heeft zo zijn eigen manier van werken en eigenschappen die ze in de fiets hebben gestopt. De merken waaruit u bij Ado Bike kunt kiezen zijn: Altec, Cortina, Qwic, Gazelle, Sinus en Victoria.

Altec elektrische fiets

Altec elektrische fietsen hebben altijd een heel goede prijs-kwaliteit verhouding. E-bikes van dit merk zijn ideaal voor de persoon die elke dag gebruik wil maken van een fiets. Op een elektrische fiets gaat dat natuurlijk net even sneller. U kunt kiezen uit verschillende modellen zoals een elektrische moederfiets en een elektrische transportfiets. Premium modellen zijn ook beschikbaar en zijn vaak luxer in uitvoering. Meer versnellingen en een groter aantal rijstanden komen hier meer voor. Ook voor alle elektrische modellen van Altec geniet u van de laagsteprijsgarantie.

Cortina elektrische fiets

Fietsen zijn voor Cortina niet alleen een vervoersmiddel, het zijn fashion statements. Een fiets moet iets zijn waarop u graag gezien wilt worden. Alle fietsen zijn daarom geïnspireerd op trends en ontwikkelingen uit de modewereld. Hoge kwaliteit ebikes met veel comfort zijn kenmerkend voor Cortina. Door he grote aanbod qua kleuren en modellen zit er altijd wel iets geschikts voor iedereen tussen. Veel Cortina modellen integreren de accu in het design waardoor deze minder opvalt tussen de rest van de fiets.

Qwic elektrische fiets

Dé expert op het gebied van elektrische fietsen. Met veel hoogwaardige en zeer uitgebreide fietslijnen is Qwic een grote speler geworden op het gebied van e-bikes. Met een aantal zeer luxe fietsen heeft Qwic een groot aanbod in het hogere prijsklassement. Ook zijn er elektrische transportfietsen en fietsen met een lage instap beschikbaar in dit assortiment. De Qwic trend serie is zelfs uitgeroepen tot testwinnaar van de e-bike fietstest.

Gazelle elektrische fiets

Iedereen kent dit merk wel, het is namelijk het bekendste fietsmerk van Nederland. Al meer dan 100 jaar staat Gazelle bekend om hun goede kwaliteit fietsen en uitstekende service. Die ervaring is ook in de elektrische fietsen van Gazelle gestopt. Dat is te merken aan de hoge kwaliteit en het vakmanschap. Met een variërend en groot aanbod aan e-bikes zit er voor iedereen wel iets tussen. Gazelle heeft naast dames- en herenfietsen ook uniseks fietsen uitgebracht. Voor de mensen die graag op lange fietstochten gaan, zijn er ook sportieve modellen.

Sinus elektrische fiets

Sinus e-bikes hebben allemaal over een hoogwaardige bosch middenmotor. Dat maakt de fietsen erg betrouwbaar en comfortabel om mee te fietsen. Door slimme trapsensor, die ingebouwd zit, wordt uw rijcomfort aanzienlijk verhoogt. Sinus fietsen hebben een sportief uiterlijk en de meeste modellen komen in de stoere kleuren. De accu van Sinus elektrische fietsen is te vinden in het midden van de fiets en behoren tot het design. Dit maakt dat de fietsen een moderne uitstraling krijgen.  

Victoria

Hoewel dit merk in Nederland nog terrein moet winnen, is het in andere Europese landen al een echt succes geworden. Dit komt mede door de hoge kwaliteit fietsen en de uitstekende service die dit bedrijf te bieden heeft. Duitse degelijkheid is niet voor niks een populaire uitspraak. Al sinds 1886 is Victoria bezig met het ontwikkelen van elektrische fietsen. Met veel en zeer uitgebreide en luxe modellen weet u zeker dat u op een e-bike van Victoria fijn zit.