Victoria

Victoria Elektrische fiets voor de laagste prijs

Wij bieden standaard 10% korting op de adviesverkoopprijs op elke Victoria Elektrische fiets. 

 

Weergave 1 to 24 van 78 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Weergave 1 to 24 van 78 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Victoria Elektrische fiets

Op zoek naar een Victoria Elektrische fiets? Wij hebben een prachtig aanbod victoria elektrische fietsen. In Nederland heeft nog niet iedereen van Victoria fietsen gehoord maar in Duitsland is dit al een groot merk maar ook in andere landen zoals Oostenrijk, Zwitserland en Italie zijn Victoria fietsen al lang een begrip. Victoria fietsen biedt hoogwaardige Duitse degelijkheid voor een scherpe prijs en is niet voor niets al langer dan 100 jaar een van de marktleiders op de Europese fietsmarkt. 

Eerste victoria fiets

In 1886 is de eerste Victoria fiets gebouwd, inmiddels heeft het merk al meer dan 50 soorten elektrische fietsen die regelmatig als beste uit verschillende testen komen. De ANWB test elk jaar verschillende soorten elektrische fietsen waarbij ook de Victoria fietsen in beeld komen. Het is natuurlijk wel belangrijk om de juiste vergelijking te maken met dit soort testen maar we mogen er vanuit gaan dat de ANWB fietstest redelijk objectief en betrouwbaar is.

Ondersteuning motor

De meeste Victoria elektrische fietsen worden ondersteunt met een Bosch of een Tranz X motor. De Victoria fietsen hebben zowel een midden motor als een voorwielaandrijf in het assortiment. Door de stabiliteit en natuurlijke ondersteuning geven steeds meer mensen de voorkeur voor een midden motor, Bosch motoren zijn al heel ver in de ontwikkeling van de midden motoren en bouwen zodoende een “active line” voor regulier gebruik en een “performance line” voor sportiever gebruik, denk hierbij aan veel heuvels of gebruik waarbij meer inspanning word verricht. Ook heeft Victoria fietsen verschillende Speed pedelecs in het assortiment, dit zijn elektrische fietsen die de 45km per uur halen aan snelheid, deze fietsen hebben wel andere condities dan de gewone elektrische fietsen die zijn begrensd op 25km per uur.    

Scherpe prijs kwaliteitsverhouding

Omdat Victoria fietsen groot afnemer is van verschillende leveranciers kunnen zij ook een hele scherpe prijs kwaliteitverhouding aanbieden. Vanaf €1849,- hebben zij al een Bosch midden motor, het goede nieuws is dat Ado Bike altijd de laagste prijs garantie biedt voor de Victoria elektrische fietsen waardoor deze fietsen bij ons altijd met 10% korting worden aangeboden op de adviesverkoopprijs. 

Ben je benieuwd naar de modellen die Victoria fietsen aanbiedt en wil je een geheel vrijblijvende proefrit maken dan bent u harte uitgenodigd op een van onze filialen.