Qwic

De Qwic Elektrische fiets maakt de E-bike toegangelijk voor iedereen! 

Met een elektrische fiets van Qwic voel jij je echt op je gemak. Met een prachtig design en geweldige prestaties zie je op deze fiets altijd goed. Bekijk hier en zoek jouw favoratie Elektrische Fiets van Qwic.

Weergave 1 to 24 van 54 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Weergave 1 to 24 van 54 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Qwic elektrisch fiets

Wie een elektrische fiets rijdt van Qwic weet waar wij het over hebben. Intens rijplezier, goede techniek en geweldige prestaties. En niet te vergeten aftersales. Sinds 2006 maakt Qwic uitsluitend elektrische fietsen en scooters. We mogen spreken van specialisme in dit segment en van, door de jaren heen, prachtige elektrische fietsen.

QWIC TREND SERIE

Qwic heeft in de collectie een aantal verschillende series. Zo begint het met de Qwic Trend line fietsen. Deze prijswinnende elektrische fietsen van Qwic die all round gebruikt worden bieden een perfecte prijs kwaliteit verhouding en optimaal rijplezier. Zo kun je bij de Trend serie kiezen voor de “two wheel” aangedreven voorwielmotor met een uitzonderlijk krachtige motor of voor de QWIC TMN7 HS11, deze fiets biedt een krachtige middenmotor en is op verschillende platforms verkozen tot de beste elektrische fiets. Zo is de QWIC TMN7 HS11 onderscheiden door Plus magazine als beste elektrische fiets van 2016! Door de onafhankelijke site elektrischefietsen.com is deze geweldige fiets verkozen als de beste in de klasse tussen €2000 en € 2500,-

De Qwic Trend serie fietsen worden standaard geleverd met een 375Wh accu welke een ondersteuning bied tussen de 50 en 110 km, afhankelijk van rijgedrag en omstandigheden. Een accu upgrade naar een 500Wh accu met een actieradius tussen de 70 en 130 km kost €200 extra.

QWIC PREMIUM SERIE

Bij de Qwic elektrische fiets premium serie staan design en comfort voorop. De met de hand gemaakte aluminium frames staan garant voor kwaliteit en hoogwaardige rijgedrag. Alle frames zijn zoals eerder gezegd met de hand gemaakt en afgewerkt zodat de lasnaden op de fietsen onzichtbaar zijn. Zo is de QWIC Premium 7.1 uitgerust met een krachtige voorwielmotor en is meerdere malen verkozen tot “beste elektrische fiets van het jaar” op verschillende platforms. De Consumentenbond, de Telegraaf fietstest en het platform elektrischefietsen.com zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Naast de welbekende voorwielmotoren heeft de Qwic Premium series ook een aantal midden motoren in deze serie. Al deze fietsen worden uitvoerig getest op stijfheid en kwaliteit waardoor er altijd een geschikte Qwic fiets is voor iedereen, of je de fiets nu recreatief gebruikt of voor woon werkverkeer er is altijd wel een QWIC Premium die bij jou past.

De Qwic Premium series worden standaard geleverd met een 375Wh accu, alleen zijn bij deze serie meerde upgrades mogelijk tot maar liefst 735 Wh waarbij een actieradius mogelijk is tot 180km. 

QWIC PERFORMANCE SERIE “ THE BEST WE CAN BUILD”

Voor de gebruikers die net dat beetje meer eisen heeft Qwic de Performance serie. Deze sportieve elektrische fietsen hebben een uitzonderlijk krachtige ondersteuning met keuze uit een midden motor of een motor in het achterwiel. De midden motor is wat krachtiger waar de achterwielmotor net wat efficiënter is. De Qwic Performance serie biedt hoogwaardige fietsen met verschillende transmissies, je kan hierbij kiezen tussen een traploos NUVinci schakelsysteem in de naaf of een sportieve derailleur versnelling. De hoogwaardige af montage met de beste componenten staan garant voor de beste prestaties op de fietsen. Onze topfavoriet uit deze serie is de nieuwe QWIC PRD10, deze topfiets staat garant voor een fraai design, sportief rijgedrag en ultieme snelheid, dankzij de wrijvingloze achterwiel motor en derailleur versnellingen haal je maximale prestatie met optimaal rijcomfort. 

De Qwic Premium series worden vaak standaard geleverd met een 375Wh accu, maar de sportievere fietsen die wat krachtiger zijn beginnen bij de 500Wh. Ook bij deze serie is het uiteraard mogelijk om een upgrade te nemen op de accu.

QWIC COMPACT SERIE

Zoals meerdere modellen van QWIC is ook de QWIC CFN7 een fiets die is bekroond met de beste fiets in zijn klasse door de AD fietstest. De CFN7 is een vouwfiets die makkelijk opklapbaar is en een geweldige acceleratie heeft waardoor je zonder al teveel inspanning de maximale snelheid bereikt. De compact serie van Qwic heeft dezelfde accu die ook op de Trend serie zitten en zodoende altijd met een upgrade mogelijkheid naar de 500Wh.

ADO Bike is premium dealer en groot fan van de QWIC fietsen. In al onze filialen hebben we daarom ook een uitgebreid assortiment van deze fietsen staan die je ten alle tijden geheel vrijblijvend mag komen testen. Dit kan zowel met als zonder het maken van een afspraak.

Kom daarom langs en laat je verrassen door het ultieme rijplezier van deze fietsen. Of bestel direct jouw elektrische fiets van Qwic.