Cortina

De Cortina Elektrische Fiets maakt de E-bike eindelijk hip en modern.

Deze Elektrische Fietsen van Cortina zijn er voor de mensen die op zoek zijn naar een hippe en moderne E-bike. Bekijk hieronder het aanbod. 

Weergave 1 to 24 van 30 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 30 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Cortina elektrische fiets              

De Cortina Elektrische Fiets is er voor iedereen! Met de hippe en moderne elektrische fietsen van Cortina wil iedereen gezien worden. Naast zwarte en witte uitvoeringen, kennen de elektrische fietsen ook trendy kleuren als: pearl, mat blauw en bruin. De e-bikes zijn er voor ouderen én jongeren. Naar school, de winkels of een rondje op de Veluwe, met de Cortina elektrische fiets onderscheid je jezelf in het verkeer.

E-bike ontwerp

In elektrische Cortina fietsen zijn de laatste trends op het gebied van mode en interieur verwerkt. Zo kent de e-bike collectie dus unieke kleuren, maar ook de accu is onopvallend weggewerkt in de achterdrager. Zelfs de zwarte uitvoering kent modebewuste en stoere kleurdetails die de e-bike helemaal afmaken. De diverse modellen zijn niet alleen fashionable, maar ook nog eens ontzettend praktisch.

Elektrisch fietsen

De elektrische Cortina fietsis zowel geschikt voor korte als lange afstanden. De e-bike biedt voor elke rit trapondersteuning. Zo is het net alsof je altijd wind mee hebt, wat behoorlijk prettig is tijdens het fietsen. Je laadt de accu op wanneer je de fiets niet gebruikt, zodat je elke rit weer volledig opgeladen kunt beginnen.  

Met de elektrische transportfietsen van Cortina (bijvoorbeeld de E-U4) neem je gemakkelijk schoolspullen of boodschappen mee. Deze e-bikes hebben dan ook een stevige voordrager. Andere modellen (bijvoorbeeld de Cortina E-U1) kennen een voorwielmotor, waarvoor heuvels en bruggen geen enkel probleem voor zijn.  Er zijn verschillende ondersteuningsstanden die je eenvoudig aanpast naar jouw wens.

Goed om te weten is dat alle Cortina fietsen rijklaar worden gemaakt. Laat je verrassen door ons Cortina aanbod elektrische herenfietsen of damesfietsen