Ontvang tot 200 euro cashback bij aanschaf van een elektrische fiets!

2021 is aangebroken! Begin het jaar goed en pak wat vaker de (elektrische) fiets in plaats van de auto of het openbaar vervoer. Dit is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Met onze hoge kortingen op alle e-bikes is het wel heel makkelijk om je aan je goede voornemens te houden dit jaar! 

Tot 200 euro cashback korting ontvangen?

Bestel je jouw e-bike online? Dan ontvang je zodra je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief en een bestelling hebt geplaatst met hierin een elektrische fiets, binnen 1 werkdag jouw cashback korting op de rekening waarmee je hebt betaald.

Bel je naar de winkel en plaats je via hen een bestelling? Dan ontvang je niet alleen een cashback korting maar ook 3 gratis onderhoudsbeurten t.w.v. 300 euro.

Om een bestelling te plaatsen via onze winkels hoef je alleen te bellen naar een winkel bij jou in de buurt en aan te geven om welke e-bike het gaat. 

Delft - 015 202 5675
Den Haag - 070 204 3497
Maassluis - 010 321 0423

Je inschrijven voor de nieuwsbrief doe je gemakkelijk door onderaan de pagina je e-mailadres achter te laten. 



Hoeveel cashback korting ontvang ik op mijn e-bike?

- Wanneer je een elektrische fiets van €1000,- t/m €1499,- aanschaft ontvang je een cashback-korting van €50,- Klik hier om alle e-bikes in deze prijsklasse te bekijken.
- Schaf je een e-bike aan van €1500,- t/m €1999,- dan ontvang je een cashback korting van €100,- Klik hier om alle e-bikes in deze prijsklasse te bekijken.
- Ga je voor een elektrische fietsen met een waarde van boven de €2000,- dan ontvang je een cashback-korting van €200,- Klik hier om alle e-bikes in deze prijsklasse te bekijken.

Een elektrische fiets kopen bij Adobike

Adobike.nl heeft een ruim aanbod aan elektrische fietsen. Al deze e-bikes hebben een garantieperiode van minstens 2 jaar. Mocht er onverhoopt in die periode iets kapot gaan, dan lossen we dit graag en goed voor je op. Wist je bovendien dat je jouw bestelling veilig in delen of achteraf kunt betalen? Daarbij komt dat wanneer je toch niet helemaal tevreden bent over je aankoop, je deze gewoon kunt terugsturen! 

Voor persoonlijk advies of vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder op weg!
Telefoon (9:00-18:00): 085 019 4411
Mail (altijd antwoord): [email protected]

← Keer terug naar de backoffice    Onze winkels zijn weer open! Maak direct een afspraak ! Verbergen