Moederfietsen

17 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
17 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Moederfietsen 

Het is de droom van elke moeder die met jonge kinderen de weg op moet; een moederfiets. Een stevige en praktische fiets die voorzien is van allerlei handige extra’s om het vervoer van u en uw kinderen makkelijker en veiliger te maken.

Comfortabel en veilig 

Zo heeft een moederfiets een extra breed stuur, waarop eenvoudig een kinderzitje bevestigd kan worden. Om het toenemende gewicht van het stuur op te vangen, is de fiets voorzien van een stuurvergrendelaar en een dubbele standaard voor optimale stevigheid. Ook de bagagedrager is extra lang, waardoor ook daar een kinderzitje kan worden geplaatst, zonder dat u er met uw voeten steeds tegenaan komt. De lage instap zorgt ervoor dat u gemakkelijk opstapt met al het toegevoegde gewicht dat u meeneemt. Al met al maken deze toevoegingen dit tot een fiets waarmee u comfortabel de kinderen van en naar school brengt.

Assortiment moederfietsen 

Ons assortiment moederfietsen bestaat uit een zorgvuldig geselecteerd aanbod in verschillende framematen. Alle modellen zijn uitgevoerd met een stalen frame en beschikken over een versnellingsapparaat om ook tegen de wind in nog makkelijk vooruit te komen.

Een andere optie om het fietsen tegen de wind in wat prettiger te maken, is een elektrische fiets. Met name voor de langere afstanden of mooie fietstochten is dit een heel prettige fiets.

Bekijk de onderstaande modellen en ga voor een comfortabele moederfiets die u verdient!