Damesfietsen

Weergave 1 to 24 van 455 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 455 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Damesfietsen 

Dames fietsen vaak meer dan heren. Boodschappen doen, naar het werk, kinderen van en naar school brengen. En dat allemaal terwijl manlief de auto heeft gepakt. Onze damesfietsen beschikken daarom over een stevig en duurzaam frame met een lage buis om gemakkelijk op en af te stappen. Allemaal uitgevoerd in fraai design en voorzien van een lekker zadel voor een elegante uitstraling en altijd een comfortabel ritje. Onze damesfietsen sluiten perfect aan bij de wensen van een vrouw van deze tijd.

Trendy damesfietsen 28 inch

De trendy damesfietsen in ons assortiment bieden een ruime keus aan kleuren, versnellingen en framematen. De juiste framemaat is belangrijk voor uw positie op de fiets. Om er zeker van te zijn dat uw fiets helemaal op maat is, kunt u hier gemakkelijke uw framemaat berekenen.Al onze damesfietsen hebben op een enkele uitzondering na altijd een wielmaat van 28 inch. Voor kleinere wielmaten kunt u het assortiment meisjesfietsen bekijken.

Onze fietsen worden standaard in een doos afgeleverd. Dit betekent dat u vaak nog het zadel, het stuur en de trappers zelf op de fiets moet monteren. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een volledig afgemonteerde damesfiets. Wel zo gemakkelijk.

Bekijk in alle rust ons complete aanbod damesfietsen of maak gebruik van de filters om uw ideale damesfiets te kiezen en direct te bestellen.

Veel van onze damesfietsen zijn gemakkelijk om te bouwen naar een transportfiets. Bestel er eenvoudigweg een voordrager bij en met een leuk krat kunt u extra bagage makkelijk meenemen.

Natuurlijk hebben we ook elektrische fietsen, waarmee u nog comfortabeler naar het werk fietst.