Damesfiets Zonder Versnellingen

Damesfiets zonder versnellingen

Fietsen zonder versnelling hebben een lagere aanschafprijs en vragen minder onderhoud. Al onze damesfietsen zonder versnellingen hebben een goede prijs kwaliteitsverhouding en gaan lang mee.
Weergave 1 to 24 van 91 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Weergave 1 to 24 van 91 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Waarom damesfiets zonder versnellingen?

Een damesfiets zonder versnellingen heeft een groot voordeel ten opzichte van de fietsen die dat wel hebben: de versnellingen gaan nooit kapot. Naast de goedkopere aanschafprijs, is dus ook het onderhoud van de damesfiets zonder versnellingen minder kostbaar. Omdat Nederland een vlak land is, zijn versnellingen niet eens echt nodig, dus dit maakt het de fiets bij uitstek voor ons kikkerlandje. Vooral in de stedelijke gebieden waar de wind weinig invloed heeft, kun je prima af met een damesfiets zonder versnellingen.

Aanbod damesfietsen zonder versnellingen

Damesfietsen zonder versnellingen zijn er in tientallen verschillende uitvoeringen. In de eerste plaats natuurlijk het soort fiets. Gaat u voor een omafiets, een stadsfiets of een transportfiets? Vervolgens is het belangrijk dat u de juiste maat fiets koopt, voor een optimale zitpositie en het voorkomen van bijvoorbeeld pijn in de rug. Andere keuzes die u moet maken zijn natuurlijk de kleur en eventueel extra accessoires om de fiets naar uw eigen smaak af te maken.

Natuurlijk gaat ons aanbod verder dan dit; we hebben ook damesfietsen met versnellingen en zelfs elektrische fietsen. Bij Adobike hebben we altijd de fiets die u zoekt tegen een scherpe prijs. Bestel vandaag nog en profiteer van het voordeel!