Damesfiets Met Versnellingen

Damesfiets met versnellingen: Verzending binnen 24 uur

Voor een comfortabel ritje op de fiets zijn versnellingen onmisbaar! Door gebruik te maken van de versnellingen kunt u altijd de juiste rijsnelheid aanhouden. Op vlakke, rechte stukken weg kunt u beter een hoge versnelling inschakelen. Rijdt u door een heuvelachtig gebied, dan is het aan te raden een lagere versnelling te gebruiken.
Weergave 1 to 24 van 297 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 297 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Damesfiets met versnellingen

Een damesfiets met versnellingen is de ideale fiets voor gebruik in Nederland. Het waait hier namelijk altijd wel; de ene keer heb je wind mee, de andere keer wind tegen. Wat is er dan handiger dan even te schakelen naar een lichte of juist zwaardere versnelling, zodat u  op uw eigen tempo kunt blijven fietsen? Juist,.deze fiets is een must-have voor elke vrouw van deze tijd die gezond bezig is en de fiets pakt in plaats van de auto of de scooter.

Aanbod damesfietsen met versnellingen

Zoals u kunt zien, is het aanbod zeer uitgebreid. Er zijn ondere transportfietsen, stadsfietsen en elektrische damesfietsen met versnellingen leverbaar. We bieden deze modellen aan van diverse goede en betrouwbare merken zoals Altec en Cortina. Alle fietsen zijn uiteraard voorzien van een stevig frame en de juiste verlichting. Leverbaar in verschillende trendy kleuren en natuurlijk in diverse frame- en wielmaten, zodat u altijd de beste zitpositie heeft. U merkt het al, de opties zijn eindeloos. Daarom is er altijd wel een fiets naar uw smaak met het juiste prijskaartje. Bestel uw nieuwe fiets vandaag nog!

Wilt u uw fiets compleet maken? Kijk dan eens bij de accessoires voor een leuke fietsmand of een sterk slot.