309 producten

[link=]

Damesfiets 28 inch

Wanneer u online een damesfiets gaat bestellen is het belangrijk dat u goed rekening houdt met de framemaat. Een fiets terug  sturen zou jammer zijn omdat u dan niet gelijk volop kan genieten van uw nieuwe aankoop. Hoewel al deze damesfietsen 28 inch qua wielmaat zijn, bestaan er wel verschillen tussen de verschillende framematen. De frame maat is de hoogte in centimeters tussen de trapas en de zadelbuis van de fiets. Om een duidelijk beeld te krijgen van de juiste fiets kunt u op deze pagina de framemaat van uw damesfiets 28 inch berekenen. Dit zijn een aantal van de populaire framematen voor een 28 inch damesfiets.

50 Cm (150 - 175 Cm)

53 Cm (160 - 178 Cm)

57 Cm ( 170 - 185 Cm)

De damesfiets is makkelijk te herkennen aan de afwezigheid van de bovenste framebuis. Deze loopt niet van het stuur tot het zadel, maar buigt af naar beneden of is verwerkt in één dikkere buis. Dit design stamt af uit het einde van de 19e eeuw. Destijds werden er nog geen speciale fietsen voor dames geproduceerd en hadden alle fietsen een heren design. Gelukkig kwam daar verandering in, omdat het met een rok (die toen veel gedragen werden) lastig op- en afstappen is. Over de loop der jaren heen zijn heren gaan inzien dat dit design eigenlijk veel makkelijker is. Tegenwoordig kunt u op straat dan ook meer 28 inch damesfietsen tegenkomen dan herenfietsen. Dat er “dames” in de naam staat wil niet zeggend dat heren er geen gebruik  van kunnen maken natuurlijk!

Specificaties van uw Damesfiets

Ook al is elke fiets in deze categorie een 28 inch damesfiets, bestaan er veel variaties in specificaties en luxe. Bent u iemand die graag langere afstanden wilt afleggen of heel veel gebruik maakt van uw 28 inch damesfiets? Dan is een fiets met versnellingen echt iets voor u. Damesfietsen die over versnellingen beschikken zijn vaak wat hoger geprijsd, maar u krijgt er wel veel voor terug. Voor elk type terrein heeft u een passende versnelling die uw rit een stuk aangenamer maken. Zeker wanneer u een damesfiets met meer dan 25 versnellingen uit kunt zoeken! Het frame van een damesfiets 28 inch kan gemaakt zijn van staal of aluminium. Staal zorgt voor een zeer stevige fiets die wat aan de zware kan ligt qua gewicht. Aluminium daarentegen is lichter en roestvrij. Beide materialen zijn uitstekend voor het gebruik in fietsen. Het is aan u waar de voorkeur ligt.

Soorten damesfiets 28 inch

Er bestaan veel verschillende modellen damesfietsen. Voor de een is een robuuste omafiets genoeg om elke dag korte afstanden mee af te leggen. Een ander heeft misschien de voorkeur aan meer luxe en comfort en kiest daarom een stadsfiets met versnellingen. Bij Ado Bike heeft u een ruimte keuze en zit er altijd wel een passen model bij voor uw situatie.

Transportfiets Dames 28 inch   

Een dames transportfiets is erg praktisch, maar ook zeer stijlvol. Door de handige voordrager is het mogelijk om veel bagage mee te nemen zonder dat uw stuurkunsten er onder gaan lijden. Veel transportfietsen beschikken over een stuurslot en dubbelpotig standaard. Dit zorgt er voor dat uw 28 inch dames transportfiets niet zomaar om kan vallen. U heeft de keuze uit meer dan 200 verschillende modellen!

Stadsfiets Dames 28 inch

Een stadsfiets brengt u met gemak van A naar B. Zij het op de wat langere afstanden, of dagelijks naar uw werk of school. Met een 28 inch dames stadsfiets is het een fluitje van een cent. Vaak zitten er meerdere versnellingen op een stadsfiets en zijn deze modern vorm gegeven. De handige bagagedrager is te gebruiken voor het vervoeren van tassen of bijvoorbeeld boeken. De hand- of terugtrapremmen op een stadsfiets zorgen er voor dat u op tijd kunt stoppen voor een plotselinge auto.

Omafiets

Misschien wel een van de meeste bekende design van de fietsen wereld. De klassieke omafiets is de herkennen aan de dichte kettingkast en jasbeschermers. Vaak is een 28 inch omafiets gemaakt van robuuste materialen en beschikt deze over simpele techniek. Zo krijgt u een degelijke maar stijlvolle fiets. Veel fietsen van nu worden nog steeds geïnspireerd op een design dat als sinds het einde van de 19e eeuw gebruikt wordt.

Moederfiets

Iedereen moet/wil fietsen, zeker in Nederland. Echter kan het met een kindje of twee lastig zijn om dit allemaal op één fiets te krijgen. Met de 28 inch moederfietsen van Ado Bike is dit echter geen probleem. Met een breder stuur en verdere afstand tussen het stuur en zadel, zijn dit fietsen waar u genoeg ruimte over zult houden. Moederfietsen zijn vaak luxe uitgerust en beschikken over versnellingen, een stevig frame en soms zelfs een voordrager.

Welke 28 inch fiets voor dames kiest u?

Zoveel mensen zoveel wensen. Iedereen heeft een ander idee wanneer men denkt aan de perfecte 28 inch damesfiets. Ado Bike heeft daarom een zo breed mogelijk assortiment met vele modellen en kleuren. Van geel tot, bruin, oranje, paars, groen, zilver, zwart en nog veel meer. U kunt de filters gebruiken om tot de perfecte optie te komen en zo de juiste fiets uit te kiezen. Wij van Ado Bike wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe Damesfiets 28 inch!

[powr-popup id="65279077_1659354748"]