Damesfiets 26 inch

0
Een Damesfiets 26 inch is een van de meest populaire modellen van Nederland. Door de diverse keuze zit er altijd wel iets tussen wat perfect past bij uw persoonlijke voorkeuren of die van uw dochter. Bekijk in alle rust ons grote aanbod.
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Damesfiets 26 inch, een zeer divers model! 

Vrouwelijke fietssters spannen in Nederland de kroon! Fietsen is in Nederland sowieso populair, maar van alle doelgroepen is de dame degene die het meest vaak de fiets pakt. Van deze groep maken meiden tussen de 12 en 14 jaar het meeste fietsuren. Niet gek dat de damesfiets 26 inch zo onwijs populair is! Deze fietsen zijn beschikbaar in veel kleuren, types en modellen. Zo heeft elke jongedame de mogelijkheid om van een mooie fiets te genieten die perfect bij haar wensen past. Dat damesfietsen ook veruit het meest verkocht worden is niet zo gek. Het opstappen is voor zowel mannen als vrouwen een stuk makkelijker zonder dat er een stang in het midden zit. Zowel mannen als jongens maken dan ook graag gebruik van een fiets de eindelijk voor het andere geslacht is. Niet dat dit uitmaakt natuurlijk, want tegenwoordig dient de stand alleen nog maar als cosmetische ingreep voor een fiets. Een echt doel heeft de stang niet meer. De Damesfietsen 26 inch zijn ook vaak meer divers qua kleuren dan de jongensmodellen.

Verschillende 26 inch damesfietsen

Zoals eerder aangegeven is het aanbod 26 inch damesfietsen zeer divers. Niet alleen heeft u veel keuze uit verschillende kleuren, maar ook de fietstypes en modellen. Zo zijn er de stadsfietsen, transportfietsen, omafietsen en zelfs mountainbikes.

  • Stadsfietsen
  • Transportfietsen
  • Omafietsen
  • Mountainbikes

 De stadsfiets is een erg gangbaar model dat, niet heel verassend, vaak voorkomt in de stad. Deze fietsen beschikken vaak over meerdere versnellingen en handremmen. Qua uiterlijk zien deze fietser er bijna hetzelfde uit als de 28 inch modellen, echter dan wat kleiner natuurlijk. Misschien wel de meest praktische 26 inch damesfiets die er bestaat is de transportfiets. Dit handige model heeft een voordrager aan de voorzijde van de fiets waarmee u gemakkelijk bagage kunt vervoeren. Vaak beschikt dit 26 inch damesfiets model over een dubbelpotig standaard. Dit verhoogt de stabiliteit zodat u de fiets overal neer kunt zetten. Deze fietsen worden vooral veel gebruikt voor het fietsen van en naar school. Het meest verkochte 26 inch damesfiets model is de omafiets. Dit model wordt door heel Nederland gebruikt omdat de ze vaak goedkoop en onderhoudsarm zijn. Door de afwezigheid van versnellingen zult u wat zwaarder trappen maar minder betalen. Het laatste model is wat meer gespecialiseerd, namelijk de mountainbike. Hiermee is het bedwingen van de uitdagende fietsroutes geen enkel probleem.

De perfecte fiets kiezen

Ook al zijn dit allemaal 26 inch damesfietsen, kan de maat verschillen. Het is daarom belangrijk de perfecte framemaat van de fiets te berekenen voordat u er eentje aanschaft. Deze is de meten op de volgende pagina. Een fiets is natuurlijk ook een hartstikke leuk cadeau om te geven voor een verjaardag of andere feestdag. Die verassing zal waarschijnlijk nooit vergeten worden! Bij Ado Bike bent u altijd verzekerd van de beste prijs voor uw fiets. Mocht er iets mis zijn met de fiets of levering, of wilt u gewoon meer informatie, neem dan contact op met onze klantenservice!