Cortina U5, luxe transportfiets 

0
De Cortina U5 is een zeer comfortabele en luxueuze transportfiets. Met 7 versnellingen, voordrager en betrouwbare remmen bent u verzekerd van een aangename rit. Toch op zoek naar nog meer gemak? Kies dan voor de elektrische E-U5 variant.
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Cortina U5

Cortina staat bekend om de mooie fietsen van hoge kwaliteit die gemaakt worden. Met niet alleen luxe maar ook veel praktisch nut is de Cortina U5 een van de meest complete fietsen van Cortina. Het uiterlijk van deze fiets is zeer robuust en straalt een elegant design uit. Met altijd een oog op de laatste ontwikkelingen en technische snufjes die uit komen op de fietsenmarkt, zorgt Cortina ervoor dat hun fietsen altijd helemaal modern zijn. Door het grote aanbod aan fietsen zit er altijd wel iets voor u tussen. Het mooie aan de Cortina U5 de voordrager. Dit maakt de fiets een echte transportfiets. Door het gebruik van deze voordrager hoeft u niet langer een tas aan het stuur te hangen terwijl u fietst, of bang zijn dat u 2 keer naar de supermarkt moet fietsen. U zet de tas simpelweg op de voordrager en de fiets doet de rest. Natuurlijk heeft Cortina er aan gedacht om een aantal handige dingen toe te voegen waardoor deze fiets echt uitblinkt als transportfiets. In het stuur zit een stabilisator die het stuur overeind houdt wanneer u de fiets parkeert. Zo valt uw bagage niet om en blijft alles mooi heel. Het dubbele standaard onder de fiets verhoogt de stabiliteit aanzienlijk. De Cortina U5 komt alleen in de wielmaat 28 inch en is dus een volwassenen fiets.

Het frame van deze transportfietsen is gemaakt van lichtgewicht, roestvrij aluminium. Dit wil niet zeggen dat de fiets daarom ongeschikt is voor het dragen van het extra gewicht van de voordrager. Het aluminium is getest op hardheid en stevigheid. Natuurlijk wilt u altijd gebruik kunnen maken van uw fiets. Daarom zit er voorop de fiets Cortina Amsterdam 18 lux verlichting en achterop Spanninga Duxo verlichting. Zo bent u verzekerd van een veilig ritje over onverlichte wegen. De 7 Shimano Nexus versnellingen die u kunt gebruiken tijden het rijden zorgen er voor dat dit een zeer comfortabele fiets is en blijft, ook over langere fietsroutes. Gebruik de juiste versnelling voor de juiste situatie en u zult versteld staan van het gemak dat deze fiets te bieden heeft. Het zadel en de handvatten complimenteren met hun kleur de rest van het frame erg goed en voelen zeer comfortabel aan. Omdat het hier om een luxe fiets gaat, is er ook aan de banden gedacht. Deze zijn van hoge kwaliteit, hebben een anti-leklaag en zijn van het merk Palm Bay. Op de achterkant van de fiets kunt u de reguliere bagagedrager vinden. Wanneer u de voordrager en deze bagagedrager gebruikt, heeft u nog meer ruimte om spullen neer te zetten. Zowel op de voor als achterkant zitten rollerbrake handremmen.

Cortina E-U5

Bent u toe aan nog meer gemak met dezelfde transportruimte? Kies dan voor de Cortina E-U5 elektrische transportfiets. Deze fietsen lijken erg op de reguliere versie van de U5, maar dan nog wat luxer. Zo zitten er maar liefst 8 versnellingen op en kunt u natuurlijk gebruik maken van de elektrische trapondersteuning. De accu  is uitneembaar en u kunt zelf kiezen wat het vermogen van de accu moet zijn. Door deze luxe toevoegingen zult u het extra gewicht van de voordrager en accu niet eens merken.