44 producten

Cortina U4 hoogwaardige transportfiets

Cortina U4 is een zeer populaire transportfiets met een robuust en stoer uiterlijk. Cortina als merk staat voor een zeer moderne uitstraling met stijlvolle fietsen van hoge kwaliteit. Deze waarden voeren ze door in al hun fietsen en modellen. Met altijd een oog op de laatste mode-ontwikkelingen, zorgt Cortina er voor dat u altijd een prachtige fiets krijgt. Naast dat reguliere fietsen, heeft Cortina ook een serie transportfietsen uitgebracht. Ideaal wanneer u naar uw werk of school gaat en net even wat meer bagage mee wil nemen dan normaal. De “U” in de naam van dit model staat van ook voor “Utility” oftewel nuttigheid. De voordrager op deze fiets is van aluminium en dus lichtgewicht maar stevig. U kunt hier gemakkelijk een tas met boodschappen of zware schoolboeken op zetten. Het frame is ook aluminium waardoor de fiets, ondanks de extra voordrager en eventuele bagage niet te zwaar is. Voor nog meer transportruimte kunt u uiteraard gebruik maken van de bagagedrager, maar ook van een krat of mand. Deze zijn gemakkelijk te bevestigen en complimenteren de eigenschappen van een transportfiets. U geeft bovendien een persoonlijke draai aan de Cortina U4.

Luxe Specificaties

Voor het vervoeren van meer bagage is ook meer kracht nodig. Echter is dit geen probleem bij de Cortina U4. Deze beschikt namelijk over 3 versnellingen die u kunt gebruiken om de rijsnelheid aan te passen. Door de versnellingen kunt u gemakkelijk langere dagelijkse afstanden rijden zonder problemen. U heeft zo de trapzwaarte onder controle en verhoogt u het rijplezier. Het zadel van de fiets zit erg comfortabel waardoor fietsen een plezier blijft. Als rem beschikt deze transportfiets over een terugtrap remsysteem of rollerbrake handrem. Let goed op de specificaties omdat het per Cortina U4 kan verschillen welk type rem de fiets heeft.

  • A-merk
  • Gratis rijklaar gemaakt
  • Veel rijgemak

Cortina U4 in verschillende maten

De Cortina U4 transportfiets is beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Omdat Cortina het belangrijk vindt dat iedereen over een goede en mooie fiets kan beschikken, hebben zij veel verschillende kleuren voor alleen al de Cortina U4. U kunt bijvoorbeeld uit bijna 10 kleuren kiezen zodat u precies een fiets heeft die u mooi vindt. Hoewel dit dus allemaal dezelfde fietsen zijn, bestaat er toch een divers aanbod! Ook aan kinderen is gedacht bij het ontwerpen en produceren van de Cortina U4. De mini variant van deze fiets is beschikbaar in de maten 24 en 26 inch! Kinderen van 8 tot 14 jaar kunnen dus ook genieten van deze hoogwaardige en comfortabele transportfietsen. Zeker naar school komt een transportfiets goed van pas omdat de tas gemakkelijk meegenomen kan worden.

Voor het complete aanbod Cortina fietsen kunt u hier verder kijken.

[powr-popup id="65279077_1659354748"]