Cortina U4 Transportfiets: Binnen 24 uur bezorgd

De populaire transportfiets van Cortina, de Cortina U4, is verkrijgbaar in unieke kleuren en verschillende maten. De Cortina U4 heeft een stevige frame en deze mooie fiets bezit over vele specificaties. Bekijk hier de Cortina U4 modellen voor jong en oud.

 

Weergave 1 to 24 van 67 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Weergave 1 to 24 van 67 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Cortina U4

De Cortina U4 is een zeer populaire transportfiets met een robuust en stoer uiterlijk. Cortina als merk staat voor een zeer moderne uitstraling met stijlvolle fietsen van hoge kwaliteit. Deze waarden voeren ze door in al hun fietsen en modellen. Met altijd een oog op de laatste mode-ontwikkelingen, zorgt Cortina er voor dat uw altijd een prachtige fiets krijgt. Naast dat reguliere fietsen, heeft cortina ook een serie transportfietsen uitgebracht. Ideaal wanneer u naar uw werk of school gaat en net even wat meer bagage mee wil nemen dan normaal. De voordrager op deze fiets is van aluminium en dus lichtgewicht maar stevig. U kunt hier gemakkelijk een tas met boodschappen of zware schoolboeken op zetten. Voor nog meer transportruimte kunt u uiteraard gebruik maken van de bagagedrager, maar ook van een krat of mand. Deze zijn gemakkelijk te bevestigen en complimenteren de eigenschappen van een transportfiets.

Voor het vervoeren van meer bagage is ook meer kracht nodig. Echter is dit geen probleem bij de Cortina U4. Deze beschikt namelijk over 3 versnellingen die u kunt gebruiken om de rijsnelheid aan te passen. Door de versnellingen kunt u gemakkelijk langere dagelijkse afstanden rijden zonder problemen. Het zadel van de fiets zit erg comfortabel waardoor fietsen een plezier blijft. Als rem beschikt deze transportfiets over een terugtrap remsysteem.

Cortina U4 in verschillende maten

De Cortina U4 transportfiets is beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Dit maakt de 24 en 26 inch versie ook geschikt voor kinderen. Heel handig wanneer uw kind een betrouwbare fiets nodig heeft om mee naar school of bijbaantje te fietsen. Voor volwassenen is het 28 inch model beschikbaar.

Voor het complete aanbod Cortina fietsen kunt u hier verder kijken.