2 producten

Cortina Mozzo

De Cortina Mozzo is een van de nieuwste aanwinsten voor die fietsmerk met klasse! Hierdoor beschikt deze stadsfiets over een aantal technische snufjes die u het leven een stuk makkelijker maken. Dit is een sportief uitgevoerde fiets waar zowel dames al heren van kunnen genieten. Cortina is erg trots op het design en de kwaliteit van elke fiets die ze maken. Mede hierdoor is dit merk uitgeroeid tot een van de meest populaire van Nederland. Voor Cortina moet een fiets iets zijn waarmee u graag gezien wilt worden. Ook bij de Cortina Mozzo is te zien dat uitstraling en design hoog in het vaandel staan. Modern ogend, strak en zonder te veel poespas. Dat omschrijft het uiterlijk van deze fiets het beste. Het dames model wordt gekenmerkt door een dubbele frame buis constructie waarbij de bovenste buis aanzienlijk dunner is. Het frame zelf is gemaakt van aluminium. Dit zorgt er voor dat de fiets licht is en bestand is tegen roest. Voor dagelijks gebruik naar uw werk of school is dit de perfecte fiets!

Luxe Specificaties

De Cortina Mozzo is niet zomaar een stadsfiets. Om maar gelijk ter zaken te komen, deze fiets beschikt over een belt drive in plaats van een ketting. Wat dit wil zeggen, is dat een riem er voor zorgt dat de fiets vooruit komt wanneer u trapt. Een groot voordeel hiervan is dat deze er niet af kan vallen zoals dat bij en ketting nogal eens voor wilt komen. Wat ook erg fijn is bij een belt drive, is de duurzaamheid. Dit type aandrijving gaat veel langer mee en biedt minder weerstand tijdens het trappen. Hierdoor fietst u dus vele malen fijner en zal een bezoekje aan de fietsenmaker minder voorkomen! Mocht u langere afstanden af willen leggen is dat geen enkel probleem. Zoals het bij een echte stadsfiets hoort te zijn, beschikt de Cortina Mozzo over meerdere versnellingen. U heeft de keuze uit 7 of 8 Shimano Nexus versnellingen. Uiteraard is er ook aan veiligheid gedacht en kunt u gebruik maken van 2 V-brake handremmen tijdens het fietsen. Mocht u de fiets willen verzekeren, kan dat door het ART gekeurde AXA Solid Plus slot.

  • Belt drive
  • Aluminium frame
  • 7 of 8 versnellingen
  • ART gekeurd slot

Cortina Mozzo e-bike

De Cortina E-mozzo is eigenlijk alles wat de reguliere versie goed maakt, maar dan nog fijner! De elektrische motor biedt u comfortabele ondersteuning, ook op de lange afstanden. De Shimano Steps E5000 motor geeft een natuurlijk fietsgevoel. Dit komt omdat deze in het midden van de fiets zit en de kracht dus goed verdeeld. Ook zit er een trap- en rotatiesensor ingebouwd. Met de Shimano Digitale Display kunt u de fiets bedienen en handige informatie aflezen zoals de snelheid en dagafstand. De verlichting is gekoppeld aan de display en de accu van de fiets en kan altijd aan en uitgezet worden. De Cortina Mozzo als e-bike beschikt over een Shimano 418 WH accu. De accu zit op de bovenbuis van de e-bike en valt daardoor niet op.  Een actieradius van 60 kilometer met de maximale ondersteuning is zeker te halen. Gebruikt u de laagste ondersteuning, dan is een actieradius van 120 km haalbaar! Omdat de Cortina Mozzo een e-bike is en dus harder gaat dan een reguliere fiets, zijn goede remmen belangrijk. Hier beschikt de E Cortina Mozzo over hoogwaardige hydraulische schijfremmen.

  • Shimano E5000 middenmotor
  • Digitale display
  • Shimano 418 WH Accu
  • Hydraulische remmen

Cortina Mozzo bestellen

Bij Ado Bike is een Cortina Mozzo altijd gratis rijklaar! Dit wil zeggen dat u de fiets zo thuis krijgt geleverd dat u er bijna gelijk op weg kunt rijden. U hoeft alleen nog de trappers in te draaien en het stuur goed te zetten. Dit wordt niet door ons gedaan in verband met transportschade op deze onderdelen die uitsteken. Het leveren van een rijklare Cortina Mozzo neemt ongeveer 5 werkdagen in beslag. De fiets wordt volledig door ons nagekeken en afgesteld zodat u optimaal kan genieten van deze moderne stadsfiets!

[powr-popup id="65279077_1659354748"]