Welke moederfiets moet ik kopen? Moederdag Tip!

  • Geplaatst op
  • 0
Welke moederfiets moet ik kopen? Moederdag Tip!

Een moederfiets zorgt er voor dat jij en je kleine(n) veilig kunnen genieten van een fietstocht. Maar welke moederfiets past het beste bij jou? In dit artikel leggen wij de verschillen uit tussen onze populairste moederfietsen. Zo weet je snel welke het meest overeenkomt met jouw wensen.

Een kleine introductie: Wat is een moederfiets?

Een moederfiets is eigenlijk een damesfiets die speciaal is ontworpen met veiligheid en comfort als hoogste prioriteiten. Dit type fietsen heeft een hoop extra’s waardoor fietsen met een kind zowel veilig als aangenaam blijft. Ze zijn er dan ook erg geschikt voor het plaatsen van één of twee kinderzitjes.

Maar wat maakt een moederfiets nou concreet anders dan een reguliere damesfiets? Om te beginnen is het frame van elke moederfiets erg stevig. Hierdoor kan het gewicht van eventueel 2 extra kinderzitjes met kinderen gemakkelijk ondersteund worden. Ook is het frame lager en ruimer, zodat op- en afstappen een peulenschil is. Het stuur is uitgevoerd met een stuurslot zodat je de fiets kan parkeren zonder dat het stuur omzwaait. Parkeren van de fiets is eenvoudig door de toevoeging van het dubbele standaard.

De beste moederfietsen!

We beginnen met de meest betaalbare uitvoering van de moederfiets, de Altec Maxima. Deze moederfiets heeft alle bovengenoemde specificaties en meer! Zeker een luxe fiets dus. Voor zowel korte, als de langere afstanden is dit een echt topper. De Altec Maxima beschikt namelijk over 7 versnellingen. Hiermee is schakelen naar de juiste trapweerstand altijd mogelijk. Handig wanneer er wat extra gewicht voor- en achterop de fiets zit!

Een wat nieuwere moederfiets in ons assortiment is de Altec Sweet. Deze fiets heeft niet alleen luxe specificaties zoals de Altec Maxima, maar ook een aantrekkelijk design. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk! Het zadel en de handvatten hebben een bruine kleur. Deze passen erg goed past bij de banden en het frame.

Voor een betrouwbare, maar vooral ook luxe moederfiets, moet u bij het merk bsp zijn. De La Dolce Vita en La Scala moederfietsen zijn perfecte voorbeelden. Aan alles is gedacht wanneer het om veiligheid en comfort gaat. Bovendien zit er ook nog een voordrager op de fiets. Zelfs hiermee blijft er genoeg ruimte voor het plaatsen van 2 kinderzitjes.

Voor een stijlvolle moederfiets met een trendy design is Cortina hét merk. Zij betrekken modeontwerpers bij het vormgeven van hun fietsen. Zo weet u zeker dat een fiets van Cortina altijd stijlvol is! De Cortina U4 Family beschikt dan ook over een moderne uitstraling bovenop de luxe onderdelen. Waarom zou een kwaliteitsfiets niet ook een fashion statement mogen zijn?

Wij staan voor u klaar

Samen kunnen we komende Moederdag onvergetelijk maken! Als u er niet helemaal uitkomt met betrekking tot het kiezen van een moederfiets, helpen wij u graag verder! Zowel via de webshop als de 4 vaste filialen. Hier is het ook mogelijk om een testrit te maken voordat u een fiets aanschaft. Wel zo fijn dat u kunt voelen hoe de fiets rijdt. U en uw kind kunnen daarna heerlijk samen op pad!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webshop keurmerk