Waarom zou ik een elektrische bakfiets kopen? + De beste elektrische bakfietsen tips!

  • Geplaatst op
  • Door Jana
  • 0
Waarom zou ik een elektrische bakfiets kopen? + De beste elektrische bakfietsen tips!

Waarom zou je een elektrische bakfiets kopen? In dit artikel geven we je een aantal redenen en geven we je een aantal handige aanbevelingen!

Wat is een elektrische bakfiets?

De naam verraad het misschien al een beetje. Een elektrische bakfiets is een fiets met elektrische trapondersteuning en laadbak. Laat je niet afschrikken door de grootte, de bak aan de voorkant brengt vele voordelen met zich mee! Geen boodschap is te groot wanneer je beschikt over een elektrische bakfiets. Bovendien is dat harde trappen verleden tijd door de elektrische fietsondersteuning. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Daarbij komt dat een elektrische bakfiets een duurzaam alternatief is voor de auto. Je kunt net als met de auto lekker veel meenemen, maar je zult geen last hebben van vervelende files. Bovendien is fietsen goed voor de gezondheid, ook wanneer je elektrisch fietst.

De elektrische bakfiets; een ware uitkomst voor ouders

Op pad met de kinderen? Niks is gezelliger dan een groep vrolijke kinderen in de laadbak, vinden wij. Wist je dat je tot wel 4 kinderen mee kan nemen in de bak voorin? De elektrische bakfiets is niet voor niets populair onder ouders. En nee, door de elektrische trapondersteuning is dit hélémaal niet zwaar! Met een elektrische bakfiets heb je net dat extra zetje in de rug.  

Nog een voordeel; in een bakfiets kan je kinderen van alle leeftijden meenemen. Heb je een baby en kan hij / zij nog niet zelfstandig zitten of is hij /zij jonger dan 9 maanden? Bevestig dan een autozitje in de laadbak. Wanneer je deze installeert tegen de richting in kun je alles goed in de gaten houden.
Kleine kinderen van 9 maanden tot 2,5 jaar oud kunnen veilig plaatsnemen in een fietsstoel, geïnstalleerd in de laadbak. Heb je kinderen die 2,5 jaar oud zijn en zelfstandig kunnen zitten, dan mogen ze plaats nemen in de bak. Let wel op; zorg altijd dat alle gordels omzitten!

Een elektrische bakfiets kopen bij Ado Bike + tips!

Een elektrische bakfiets kopen bij Ado Bike brengt vele voordelen met zich mee. Wist je dat wij onze bakfietsen kosteloos rijklaar voor je maken? Daarbij bieden wij altijd een laagste prijsgarantie en verzenden wij onze artikelen gratis. Mocht het voorkomen dat je problemen ervaart met je bestelling, dan lossen wij dit altijd snel en gericht voor je op.

Heeft dit artikel je overtuigd en wil je een elektrische bakfiets kopen? Dan geven we je graag wat tips! We raden de Altec Avior en de Altec Castor aan.

Tip 1: Altec Castor – Bakfiets met ruime laadbak
De Altec Castor is een elektrische bakfiets met een ruime laadbak en drie wielen. De drie wielen zorgen ervoor dat deze extra makkelijk te parkeren is. Het frame van deze fiets is gemaakt uit stevig staal. Extra gewicht is hierdoor geen enkel probleem! De velgen bestaan uit dubbelwandig aluminium en zijn zo extra sterk en roestvrij.

Deze mooie elektrische fiets heeft naast de elektrische trapondersteuning ook nog 6 versnellingen. Langere afstanden moet dus geen enkel probleem zijn! De stevige v-brake remmen zorgen ervoor dat je altijd veilig en snel kunt remmen.

Tip 2: Altec Avior – Compacte bakfiets
Deze elektrische bakfiets heeft 2 wielen en is hierdoor compact genoeg voor de drukte van de stad. Het frame bestaat uit stevig staal en de velgen bestaan uit dubbelwandig roestvrij aluminium.

Daarbij komt dat de Altec Avior naast een comfortabele elektrische trapondersteuning over 3 versnellingen beschikt. Veiligheid staat bij ons voorop en daarom heeft deze fiets veilig en krachtige trap- en handremmen. Het dubbelpotige standaard maakt het stabiel parkeren van deze fiets een eitje.

Tip: wanneer je een van onze elektrische bakfietsen koopt kun je ook een regenhuif aanschaffen. Zo blijven je spullen en kinderen droog!

Benieuwd geworden naar ons aanbod? Je kunt bij ons al een elektrische bakfiets kopen vanaf 1599. In delen of achteraf betalen is hierbij mogelijk! Kies je toch liever voor een (elektrische) moederfiets? Dat kan natuurlijk ook!Heb je vragen over het aanschaffen van een elektrische bakfiets? Wij helpen je graag op weg!
Telefoon (10.00-17.00): 010-2362427
E-mail (antwoord binnen 1 werkdag): [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webshop keurmerk