Waarom zou ik een elektrische bakfiets kopen? | Een elektrische bakfiets kopen bij Ado Bike

  • Geplaatst op
  • Door Jana
  • 0
Waarom zou ik een elektrische bakfiets kopen? | Een elektrische bakfiets kopen bij Ado Bike

Waarom zou je een elektrische bakfiets kopen? In dit artikel geven we je een aantal redenen en geven we je een aantal handige aanbevelingen!

Wat is een elektrische bakfiets?

De naam verraad het misschien al een beetje. Een elektrische bakfiets is een fiets met elektrische trapondersteuning en laadbak. Laat je niet afschrikken door de grootte, de bak aan de voorkant brengt vele voordelen met zich mee! Geen boodschap is te groot wanneer je beschikt over een elektrische bakfiets. Bovendien is dat harde trappen verleden tijd door de elektrische fietsondersteuning. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Daarbij komt dat een elektrische bakfiets een duurzaam alternatief is voor de auto. Je kunt net als met de auto lekker veel meenemen, maar je zult geen last hebben van vervelende files. Bovendien is fietsen goed voor de gezondheid, ook wanneer je elektrisch fietst.

De elektrische bakfiets; een ware uitkomst voor ouders

Op pad met de kinderen? Niks is gezelliger dan een groep vrolijke kinderen in de laadbak, vinden wij. Wist je dat je tot wel 4 kinderen mee kan nemen in de bak voorin? De elektrische bakfiets is niet voor niets populair onder ouders. En nee, door de elektrische trapondersteuning is dit hélémaal niet zwaar! Met een elektrische bakfiets heb je net dat extra zetje in de rug.  

Nog een voordeel; in een bakfiets kan je kinderen van alle leeftijden meenemen. Heb je een baby en kan hij / zij nog niet zelfstandig zitten of is hij /zij jonger dan 9 maanden? Bevestig dan een autozitje in de laadbak. Wanneer je deze installeert tegen de richting in kun je alles goed in de gaten houden.
Kleine kinderen van 9 maanden tot 2,5 jaar oud kunnen veilig plaatsnemen in een fietsstoel, geïnstalleerd in de laadbak. Heb je kinderen die 2,5 jaar oud zijn en zelfstandig kunnen zitten, dan mogen ze plaats nemen in de bak. Let wel op; zorg altijd dat alle gordels omzitten!

Een elektrische bakfiets kopen bij Ado Bike 

Een elektrische bakfiets kopen bij Ado Bike brengt vele voordelen met zich mee. Wist je dat wij al onze elektrische bakfietsen kosteloos rijklaar voor je maken? Daarbij bieden wij altijd een laagste prijsgarantie en verzenden wij onze artikelen gratis. Wil je jouw aankoop in delen betalen? Dan kan dat geheel rentevrij! Mocht het voorkomen dat je problemen ervaart met je bestelling, dan lossen wij dit altijd snel en gericht voor je op.

Benieuwd geworden naar ons aanbod aan elektrische bakfietsen? Bekijk ons aanbod hier. In delen of achteraf betalen is hierbij mogelijk! Kies je toch liever voor een (elektrische) moederfiets? Dat kan natuurlijk ook!Heb je vragen over het aanschaffen van een elektrische bakfiets? Wij helpen je graag op weg!
Telefoon (10.00-17.00): 010-2362427
E-mail (antwoord binnen 1 werkdag): [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.