Voor uw Matra bike fiets kunt u ook terecht bij Ado Bike!

  • Geplaatst op
  • 0
Voor uw Matra bike fiets kunt u ook terecht bij Ado Bike!

Met een matra bike fiets kunt ook terecht bij Ado Bike! Wij staan graag voor u klaar en leveren 100% op elke fiets. Ook als u die niet bij ons heeft aangeschaft.

Wij van Ado Bike doen niet moeilijk wanneer het op fietsen van een ander aan komt. Een fiets is een fiets! Als er wat aan gedaan moet worden, staan we dan ook graag voor u klaar. Ongeacht of u de fiets bij ons aangeschaft heeft. Wij verkopen zelf meerdere fietsmerken, zoals onder andere: Altec, Qwic, Cortina en Victoria. We kunnen u natuurlijk ook helpen met alle andere fietsmerken die er op de markt te vinden zijn. Ook als het om elektrische fietsen gaat! In een van onze 4 filialen en 2 extra servicepunten, staan onze vakkundig monteurs voor u klaar. Zij helpen u graag verder met elk type fietsreparatie of fietsonderhoud. Hier kunt u ook terecht wanneer u een Matra bike fiets hebt gekocht. Deze is in te ruilen wanneer u een nieuwe fiets aanschaft! Uiteraard kunt u ze ook alles vragen over een bepaalde fiets wanneer u opzoek bent naar meer informatie.

Matra bike fiets zelf onderhouden

Als u zelf voldoende kennis heeft om uw fiets te onderhouden, helpen wij u graag aan de juiste onderdelen. Mocht een onderdeel niet beschikbaar zijn in de winkel, is dit altijd te bestellen bij een van onze leveranciers! Uiteraard helpen onze medewerkers en monteurs u graag verder met het zoeken van de juiste onderdelen. Een ketting er op leggen of band plakken wil voor de meeste mensen nog wel lukken. Blijkt het toch te moeilijk te zijn maar heeft u al wel de juiste materialen, hoeft u alleen de gewerkte uren te betalen. Naast onderdelen, is het ook mogelijk uw fiets te personaliseren met leuke accessoires. Hierdoor geeft u niet alleen de fiets een eigen stijl, maar is deze ook makkelijker terug te vinden op bijvoorbeeld het station!

Online een fiets kopen

Ook wanneer u online een fiets heeft gekocht, bij ons of een concurrent, doen we niet moeilijk! Graag zorgen wij er voor dat u ten alle tijden geholpen wordt. We snappen dat een fiets voor veel mensen van dagelijks belang is. Bijvoorbeeld om naar school of werk te gaan. Daarom willen we u zo snel mogelijk helpen om weer op weg te zijn. U kunt zowel online als in de winkel contact opnemen om langs te komen. Dit is echter niet noodzakelijk, als u wilt is het ook mogelijk om zonder afspraak een van onze filialen binnen te lopen. Afhankelijk van het probleem aan de fiets, kan het mankement verholpen worden terwijl u wacht! Als u een bepaalde fiets online heeft gezien, is het mogelijk deze eerste uit te proberen. Hiervoor raden wij u wel aan eerst te bellen. Het assortiment op de webshop is namelijk veel uitgebreider dan in de winkels!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webshop keurmerk