Top 3 Elektrische schoolfietsen met gratis Cadeau! – Best getest op prijs en kwaliteit

  • Geplaatst op
  • 0
Top 3 Elektrische schoolfietsen met gratis Cadeau! – Best getest op prijs en kwaliteit

De zomervakantie is nog niet voorbij, maar veel studenten zien misschien de bui al hangen. De scholen gaan weer beginnen! Wij bij Ado Bike helpen je graag een handje zodat het nieuwe schooljaar voor jou niet beter van start kan gaan. Onze experts uit de winkels hebben al hun kennis gecombineerd om voor jou de beste selectie elektrische schoolfietsen op een rijtje te zetten. Ze hebben rekening gehouden met fietscomfort, specificaties en natuurlijk niet te vergeten de prijs. Al die boeken, laptops, pennen en schriften zijn al duur genoeg!

E-bike schoolfietsen test: De absolute top 3 elektrische schoolfietsen

Met een elektrische schoolfiets ben je sneller op school. Dat wil zeggen, net even vijf minuten langer in je bed kunnen blijven liggen op een maandagochtend! Naast die supergrote voordeel, rijden e-bikes ook als een zonnetje, ook als het onderweg regent. De luxe onderdelen en elektrische trapondersteuning zorgen namelijk altijd voor en aangename rit!

Schoolfiets met GRATIS cadeau

Ben je er al uit op welke elektrische schoolfiets je voortaan gaat rijden? Ongeachte welke van deze top 3 je het beste lijkt, wij geven je in ieder geval GRATIS cadeaus! Zo start jij het school jaar nog beter! Op een nieuwe e-bike en met accessoires die je tijdens je schooltijd helpen! Bij elke E-bike krijg je namelijk een fietstas t.w.v. €25,95  en een kettingslot t.w.v. €15,95. helemaal voor niks! Je hoeft ze alleen maar toe te voegen in de prodcutbundels! Bike to school met een elektrische schoolfiets van Ado Bike. De actie loopt tot 20 september! 

elektrische schoolfiets
1. Altec Troja – Krachtige middenmotor voor een zachte prijs

Dit is een erg gewilde elektrische fiets, wij snappen ook wel waarom! Deze e-bike beschikt over een hoogwaardig aluminium frame. Volgens onze experts is dit een super eigenschap voor een elektrische schoolfiets. Als je een keer in je regenpak door een plensbui moet fietsen, wordt je fiets natuurlijk helemaal nat. Gelukkig zal de Altec Troja niet roesten door het aluminium frame! Een ander handig onderdeel is de voordrager, die is je vast al wel opgevallen. Hier kan met gemak bagage tot 20kg mee vervoerd worden. Plaats er een kleurrijke krat of mand op en maak deze fiets helemaal eigen. Een zware tas vol boeken hoeft zo niet op je rug of aan je stuur.

Een technisch aspect waar de echte kenners vast enthousiast van worden, is de middenmotor. Dit type motor is de meest moderne variant onder de e-bikes. De motor van de Troja is krachtig en geeft evenredige ondersteuning tijdens de rit. Elektrische schoolfietsen met een middenmotor zijn vaak prijzig, maar dit geld gelukkig niet voor de Troja! Zeker als je net even verder van school af woont, kan deze fiets de perfecte oplossing bieden. Veiligheid staat natuurlijk voorop, zeker wanneer het om een e-bike gaat. Gelukkig heeft de Altec Troja dan ook betrouwbare Rollerbrake handremmen. Zo kun je ook zonder de elektrische trapondersteuning comfortabel fietsen. Dit is verder ook te danken aan de 3 Shimano versnellingen.

elektrische schoolfiets

2. Qwic Urban rd9 low step – Het neusje van de zalm

Als we het over en all-inclusive elektrische schoolfiets hebben, dan bedoelen we de Qwic RD9 Low Step! Het sportieve uiterlijk steelt de show als je deze langs ziet komen rijden. Beschikbaar in moderne kleuren die perfect passen bij elke smaak! Zowel in de stad, in een dorp of op het platte land is dit een echte topper. Dit heeft alles te maken met de luxe onderdelen die erg lang mee gaan! Dit is een fiets waarmee de reis misschien nog wel leuker is dan de bestemming, zeker als je naar school fietst. Door de hogere snelheid dan bij een reguliere fiets, zijn goed remmen van groot belang. De Qwic Urban heeft Hydraulische schijfremmen die krachtig, maar goed gecontroleerd vaart kunnen minderen. Het mooie hieraan is ook dat er bijna geen onderhoud voor nodig is!

De Qwic Urban is een elektrische schoolfiets van de toekomst! Door je telefoon via bluetooth en de Qwic app te verbinden met de display van je fiets, kan je alles over de Qwic Urban te weten komen! Zo weet je exact wanneer je de fiets moet opladen, ook als je er niet in buurt bent. Het opladen kan trouwens overal, omdat de accu erg makkelijk uitneembaar is. Laad de fiets binnen op en als je een tussenuurtje hebt kan je gaan en staan waar je wilt.


elektrische schoolfiets
3. Vogue Elite – Een complete e-bike, maar toch betaalbaar

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, dit is de meest betaalbare optie in het rijtje! De Vogue Elite doet niet onder voor andere elektrische schoolfietsen, maar net even wat betaalbaarder. Je hoeft alleen niets in te leveren wanneer het om fietscomfort gaat! Neem bijvoorbeeld de 7 of 3 Shimano Nexus versnellingen. Deze zorgen er voor dat je perfect kan schakelen naar de juiste trapzwaarte. Zo rijd je ook lekker zonder de elektrische ondersteuning, maar nog beter wanneer deze ook aan staat! Zo leg je zonder moeite elke dag je route naar school af!

Ook de Vogue Elite heeft een handige voordrager waar een krat of mand op geplaatst kan worden. Het stuurslot zorgt er voor dat je de fiets kan parkeren zonder dat het gewicht van de voordrager het stuur doet omslaan. Zoals het hoort op een transportfiets, heeft de Vogue Elite ook een dubbelpotig standaard. Hiermee staat de fiets altijd stevig!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webshop keurmerk