Sloopregeling fietsen: Verzilver uw tegoedbon bij ons!

  • Geplaatst op
  • 0
Sloopregeling fietsen: Verzilver uw tegoedbon bij ons!

Heeft u van de gemeente een sloopregeling tegoedbon gekregen ? Dan kunt u deze, ook nu, gewoon bij ons verzilveren. Lees hieronder alle voorwaarden waaraan je moet voldoen.

Fiets kopen met de sloopregeling. Hoe doe ik dat?

Telefonisch zijn wij gewoon bereikbaar in de winkel. Wanneer u belt en aangeeft dat het om de sloopregeling gaat, kunnen onze collega’s uw aanvraag in behandeling nemen en verzilveren. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de unieke code die op uw tegoedbon staat doorgeven.

U kunt er dan voor kiezen om de door u uitgekozen fiets(en) direct te laten bezorgen. Bezorgen kan  zowel in doos als volledig rijklaar. Vind u het moeilijk om te kiezen maar wilt u toch de kaart verzilveren? Voordat deze is verlopen, kunnen we u ook een tegoedbon verzenden welke een jaar lang geldig is.

Helaas is het door de lockdown niet meer mogelijk om in onze showroom de fietsen te bezichtigen en uit te proberen. Wat we natuurlijk nog wel kunnen is u van persoonlijk advies voorzien door onze adviseurs in de winkel, dit doen we dan allemaal telefonisch. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om zelf te oriënteren op onze website.  

Kan ik ook mijn sloopregeling tegoedbon online verzilveren?

Wanneer u er voor kiest om uw aanvraag online te verzilveren adviseren we contact op te nemen met de klantenservice van onze website. Onze collega’s kunnen u dan helpen om de aanvraag correct in te dienen. Op onze website is het niet mogelijk om de tegoedbon met uw unieke code zelf te verzilveren.

Tot wanneer is mijn tegoedbon geldig?

Op het formulier wat u heeft gekregen van de gemeente kunt u de geldigheids data terugvinden. Vervalt de bon vóór 19 januari maar wilt u toch liever naar de winkel voor een nieuwe fiets? Laat deze dan op tijd door ons in wisselen voor een tegoedbon. Deze is een jaar geldig.

Contact opnemen met onze winkels?
Den Haag: 070 204 3994
Delft: 015 202 5678
Maassluis: 010 261 5572

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webshop keurmerk
← Keer terug naar de backoffice    Onze filialen zijn open als servicepunt voor uw fietsen. Sloopregeling tegoed kunt u bij ons verzilveren. Mail uw aanvraag naar: [email protected] ! Verbergen