Scholieren op de fiets

  • Geplaatst op
  • 0
Scholieren op de fiets

Een schoolfiets is voor veel scholieren erg belangrijk. Door het dagelijkse gebruik moet uw kind er zeker van kunnen zijn dat hij of haar over een goede fiets beschikt. Kom meer te weten over de verschillende type scholieren fietsen en lees over het meest populaire model onder deze doelgroep.

De Scholieren beginnen weer te fietsen

Maart, de cito’s zijn bijna allemaal voorbij en er wordt druk gezocht naar een passende middelbare school. Het kiezen van een juiste school kan soms lastig zijn. Ieder heeft zijn eigen voorkeuren, wensen en mogelijkheden. Waar Ado Bike u in ieder geval bij kan helpen, is het uitzoeken van de juiste nieuwe fiets. Een fiets waarmee uw kind het schoolplein met trots oprijdt en samen met  vrienden mee op stap gaat.

Het meest populair de laatste jaren is toch wel de transportfiets voor scholieren. Deze fietsen zijn stevig en hebben een handige voordrager. Hierop kunnen schoolgaande meisjes en jongens hun tas en andere spullen kwijt. Vroeger werd er vaak geklaagd over zware tassen in verband met de vele boeken. Met deze fiets heb je daar onderweg in ieder geval geen last van.

De andere fiets voor scholieren die erg populair is, is de klassieke omafiets. Deze fietsen zijn vaak te herkennen aan een dichte kettingkast en jasbeschermer. Daarnaast komt het vaak voor dat deze fiets alleen een terugtraprem hebben en geen versnellingen. Kortom, een prima simpele fiets die iemand van A naar B brengt, in dit geval van huis naar school.

De voorkeur voor specificaties, zoals versnellingen en remmen, verschil van persoon tot persoon. Om veiligheid onderweg hoeft u als ouder zich geen zorgen te maken. De fietsen zijn van goede kwaliteit en de verlichting werkt prima. Dus ook wanneer uw zoon of dochter vroeg op de fiets stapt, kunt u er vanuit gaan dat ze veilig op school aan komen.

Voor de pubers geldt natuurlijk ook dat de kleur en de vorm van de fiets meetelt. Iedereen wil natuurlijk op een mooie fiets naar school gaan. Alle fietsen komen in veel verschillende kleuren voor, zoals Army Green, zilver, blauw, gewaagd geel en klassiek zwart. Daarnaast kent ons assortiment merken als Altec, Cortina, Spirit en BSP. Er is dus genoeg keuze voor een nieuwe fiets voor de middelbare school.

Wij adviseren om samen met uw zoon of dochter te kijken naar aan welke specificaties de fiets moet voldoen. Voor u als ouder telt de prijs daarin ook mee. Daarom kunt u ook op onze webshop aan de linkerzijde gebruik maken van de prijsfilter. Als u toch advies wenst van een fietsspecialist, bent u van harte welkom in één van onze winkels of bij onze webshop.

Veel plezier met het samen uitzoeken van een nieuwe fiets.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webshop keurmerk
← Keer terug naar de backoffice    Onze winkels zijn weer open! Maak direct een afspraak ! Verbergen