QWIC N7.2 als winnaar uit de test van de Telegraaf

  • Geplaatst op
  • 0
QWIC N7.2 als winnaar uit de test van de Telegraaf

QWIC T-MN7.2 is de beste!

Het maandblad PlusMagazine koos de QWIC T-MN7.2 als beste elektrische fiets met middenmotor van 2016. Het maandblad nam dit jaar 11 fietsen onder de loep en de e-bike van QWIC kwam als beste uit de test. De QWIC e-bike met middenmotor viel vooral op door de mooie afwerking, uitstekende stille ondersteuning en het comfortabele rijgedrag: ‘een topfiets voor een scherpe prijs. Een terechte Plusmagazine testwinnaar!
 
Het testpanel van PlusMagazine had dit te zeggen over de elektrische fiets van QWIC:
 
De QWIC T-MN7.2 rijdt uitstekend en voelt uitermate betrouwbaar aan. De Bafangmiddenmotor geeft een soepele maar krachtige ondersteuning. De ondersteuning is in vijf standen te activeren maar op de vlakke weg is de eerste stand voldoende. Pas bergop moest er naar een hogere stand worden geschakeld.
De motor is uitzonderlijk stil en de fiets heeft een geveerde voorvork voorzien van lock-out en zadelpenvering. De afwerking is uitstekend en aan de details is gedacht. De handgrepen en zadel kleur passen precies bij deze fiets. Topfiets voor een hele scherpe prijs! 
 
Testpanel Plusmagazine testwinnaar QWIC T-MN7.2| Eindbeoordeling 8.5
 
QWIC won de test met een 8.5 en versloeg hiermee de concurrentie waaronder Koga, Gazelle, Sparta enTrek in de e-bike test.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webshop keurmerk