Online een fiets kopen en achteraf betalen

  • Geplaatst op
  • 0
Online een fiets kopen en achteraf betalen

Wil je online een fiets kopen en achteraf betalen? Dat kan gemakkelijk via adobike.nl! Ga je voor deze optie? Dan heb je de keuze uit twee betaalmethodes, namelijk Klarna en Afterpay. Deze opties komen bijvoorbeeld erg goed uit wanneer je nog moet wachten op het salaris. Of wanneer je het nog een beetje spannend vind om online een fiets te kopen!

Fiets kopen en achteraf betalen – Afterpay of Klarna

Misschien vraag je je af, een fiets kopen en deze pas betalen nadat ik deze in ontvangst heb genomen, kan dat? Ja, dat kan zeker! Graag leggen we je uit hoe dit precies werkt. Zodra je een fiets hebt uitgekozen kun je onder het kopje betaalmethodes kiezen uit Klarna of Afterpay. Het verschil tussen deze twee aanbieders is miniem. Beide providers voeren een risicocheck uit. Deze check is volledig veilig en wordt uitgevoerd om de koper te beschermen. Zo kun je geen artikelen kopen die je eigenlijk niet kan betalen! Wel zo verantwoord. Kom je om een of andere reden niet door de betalingscheck en ben je het er niet mee eens? Neem dan contact op met Afterpay of Klarna. Zij kunnen dit eventueel rechtzetten voor je. Doordat wij niet bij deze gevoelige gegevens kunnen, heeft het geen zin om contact met ons hierover op te nemen.

Kies je voor deze betaalmethode? Uiteraard heb je dan keuze uit hele assortiment. Het maakt dus niet uit of je gaat voor een chique elektrische fiets of een stoere mountainbike. Het kan allemaal!

Hoeveel tijd heb ik om mijn betaling te voldoen?

Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen om je rekening te betalen. Dit kan eenvoudig via een mail die je ontvangt. Ook kun je de betaling voldoen door in te loggen bij Klarna of Afterpay. Wil je toch je bestelling retourneren? Dat is geen probleem. Dan zetten wij de betaling voor je stop. Ook kan het betaaltermijn worden uitgesteld bij uitzonderlijke gevallen.

fiets kopen en achteraf betalen
Fiets kopen en pas achteraf betalen? Kies dan voor Klarna of Afterpay.

Je nieuwe fiets op rekening kopen

Wanneer je een bestelling plaatst via Ado Bike kun je je nieuwe fiets op rekening kopen via Afterpay of Klarna. Daarnaast geniet je van nog een aantal mooie voordelen. Denk aan een snelle levering, laagste prijsgarantie en een uitstekende service!


Liever je fiets in termijnen betalen?

Liever je fiets in delen betalen? Ook dat is mogelijk! Kies in dat geval voor de betaaloptie Spraypay of IN3.

Heb je nog een vraag over het achteraf betalen van je nieuwe fiets? Neem dan contact op met onze klantenservice! Ze helpen je graag.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webshop keurmerk