Olympische winter Spelen

  • Geplaatst op
  • 0
Olympische winter Spelen

De Olympische winterspelen zijn in volle gang. Goud, zilver en Brons zijn kleuren die u vaak zult horen deze tijden. Wij bij Ado Bike zijn een groot fan van de geweldige evenement.

De Olympishe Winterspelen 

In Zuid-Korea vinden momenteel de Olympische Winterspelen plaats. Voor menig Nederlander die een beetje sneeuw al te veel vindt, zal zich prettiger voelen met een warme deken en chocomel voor  de tv. Kijkend hoe de Nederlanders top medaille na medaille binnenhalen. Goud, zilver en brons. Drie kleuren waar het voor deze toppers alleen om draait.

Met onze liefde en creativiteit voor fietsen, maken we graag kleine vergelijkingen met dit grote evenement. Alpineskiën, hard de berg af en strak de bochten door. Met een mountainbike eigenlijk niet anders, hoewel u daar natuurlijk weer andere obstakels kent. Een mtb heeft vaak 21 versnellingen en diverse veringen, zodat de klappen van het hobbelige parcours kunnen worden opgevangen. Enkele mooie Umit modellen zijn: Camaro, Pegretta en Red Hawk.

Langlaufen, van oudsher bekend. De techniek is natuurlijk belangrijk om soepel vooruit te kunnen komen op de lange afstanden. Echt een vergelijkbare fiets hebben we hier niet voor, want wij kiezen voor een wat verre afstand toch liever voor een elektrische fiets. In de wielertoernooien natuurlijk verboden, maar trapondersteuning kan op ieder moment erg gewenst zijn. Geen moeite met een heuvel of lange ritten maken met beperkte inspanning. De e-bike heeft echt zijn opmars gemaakt bij de oudere én jongere doelgroep. Bekijk hier onze elektrische modellen en kies uw elektrische fiets uit.

Het snowboarden kent diverse onderdelen, zoals de slopestyle, reuzenslalom en de half pipe. Bij de laatstgenoemde is Shaun White natuurlijk hét gezicht van de sport. Trucjes, hoogte en snelheid. De BMX fiets precies eender. Ook daar heb je twee onderdelen in, een vast parcour en de trucjes. Het stuur kan 360 graden ronddraaien en de BMX fiets is klein en wendbaar.

Wist u dat fiets collectie van Ado Bike ook gouden, zilveren en bronzen modellen heeft? Onze Nederlandse topsporters gaan natuurlijk voor goud, maar bij Ado Bike wint iedereen een mooie kleur fiets. Of dat nu van Cortina, Altec, Volare, Alpina of Spirit is. Voor iedereen is er een passende kleur fiets beschikbaar. Ook in de vijf kleuren van de olympische ringen voldoet in ons aanbod. Dus voor welke kleur gaat u naar onze winkel of webshop?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
[powr-popup id="65279077_1659354748"]