Mijn ervaring met de Cortina U4 transport

  • Geplaatst op
  • 0
Mijn ervaring met de Cortina U4 transport

De Cortina u4 transport is een erg populaire fiets. Dit vinden wij helemaal niet zo gek, want deze topper beschikt over aardig wat kwaliteiten. Deze maken van elk ritje een feestje! Daarnaast is het strakke uiterlijk van de fiets je vast ook opgevallen. Gelukkig is dit design verkrijgbaar in diverse modieuze kleuren. Zo kun je altijd een model kiezen die bij jou past. Als allerlaatst, maar zeker niet allerminst, zijn wel ook erg te spreken over de kwaliteit van de individuele fietsonderdelen. Dit model zal daarom lang mee gaan!

Je hoort het misschien al wel, wij zijn helemaal overtuigd van de kwaliteiten van de Cortina U4 transport. Neem je het niet van ons aan? Bij deze deelt een klant haar review!

Leestijd: 3 min

De ervaring van Maartje – Cortina U4 transport review

Waarom ik voor de Cortina U4 transportfiets heb gekozen? Ik wist al dat ik een Cortina fiets wilde omdat ik erg lang een fiets heb gehad van dit merk. Ondanks dat ik deze fiets jarenlang veel heb gebruikt, heb ik weinig problemen ondervonden. Bovendien bleef de fiets er mooi uitzien. Toen ik naar de Adobike winkel op de Leyweg stapte wist ik dus al voor welk merk ik wilde gaan. Voor de rest ging ik er erg blanco in.

Eenmaal aangekomen in de winkel liet ik mij adviseren door een vriendelijke winkelmedewerker. Ik gaf aan dat ik niet teveel onderhoud aan mijn fiets wilde hebben. De medewerker vertelde mij toen dat rollerbrake remmen het meest onderhoudsvriendelijk waren. Bovendien blijken deze remmen ook nog eens de sterkste remgrip te hebben. Zo zouden ze onder alle type weersomstandigheden goed werken.  Vind je net als mij onderhoudsvriendelijkheid belangrijk? Dan is een gesloten kettingkast ook geen overbodige luxe. Ik vond het fijn dat ik hierop gewezen werd want ik was hier zelf niet bewust mee bezig. Verder gaf ik aan dat ik 7 versnellingen wilde. Dit omdat ik dit al gewend ben, en dagelijks heel wat affiets.

Omdat ik vaak rondfiets met een sport- of boodschappen tassen leek een transportfiets mij wel wat. Bovendien vind ik zo’n voordrager er leuk uitzien! Nadat ik al mijn wensen had opgenoemd, kwamen we uit op de Cortina U4 transport RB7 in Jet Black. Er werd mij vertelt dat deze fiets een stuurslot heeft. Hiermee was ik nog niet bekend, maar ik moet zeggen dat ik erg blij ben dat deze er zit. Met dit stuurslot kan ik namelijk het stuur vastdraaien wanneer het voorrekje zwaar is beladen met bagage. Zo kan het stuur niet zomaar omkieperen. Ook de dubbele standaard maakt het parkeren erg gemakkelijk. Zelfs wanneer ik mijn fiets zwaarder heb gemaakt met van alles!

Ik heb de Cortina U4 transport nu een paar maanden en ik ben erg blij met de keuze die ik heb gemaakt. De fiets voldoet aan al mijn eisen, rijd heerlijk en ziet er ook nog leuk uit. Ook ben ik erg tevreden met het eerlijke advies die ik heb gekregen en zou daarom ook voor mijn volgende fiets aankloppen bij Ado Bike.

cortina u4

Cortina U4 Transportfiets kopen

Ben je net als Maartje helemaal overtuigd geraakt van de Cortina U4 transport? Dan zou je langs kunnen komen bij ons in de winkel of deze meteen online bestellen. Kies je voor de online optie? Dan schaf je jouw Cortina fiets aan tegen een laagste prijsgarantie. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald. Daarnaast leveren we snel en maken we de fiets gratis 100% voor je rijklaar. Dit betekend geen gesleutel meer!

Heb je nog een vraag? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice. We helpen graag!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
[powr-popup id="65279077_1659354748"]