Micheal Wolters en zijn ervaring met de elektrische fiets

  • Geplaatst op
  • 0
Micheal Wolters en zijn ervaring met de elektrische fiets

Twijfels of een elektrische fiets wat voor u is? Niet bekend met de voordelen van de e-bike, maar toch wel nieuwsgierig? Lees dan de review van Micheal Wolters. Hij had nog nooit op een e-bike gereden, maar wil nu liever niets anders meer.

De ervaring van Micheal 

Enkele jaren geleden merkte ik dat 22 km per dag fietsen, me wel erg veel kostbare tijd kostte maar ik wilde wel blijven fietsen en bewegen. Het gevoel om je hoofd leeg te maken op de fiets is onmisbaar en wil ik in mijn stressvolle beroep niet kwijt. Ado Bike raadde me, nadat ik mijn verhaal vertelde, aan een elektrische fiets te proberen. Zonder moeite mocht ik een testrit maken. Na een proefrit was ik meteen verkocht. Een elektrische fiets is een geweldige uitvinding waarbij je altijd fietsplezier hebt. Je moet wel trappen waardoor je wel in beweging blijft maar je rijdt veel sneller, rijdt veel comfortabeler en je bent minder afhankelijk van het weer. Kortom na 1 proefrit wilde ik echt niet anders meer. Inmiddels heb ik al meerdere elektrische fietsen gekocht die ik eigenlijk elke dag gebruik. De elektrische fiets is geschikt voor korte en lange afstanden, schakelt snel vooruit en terug, is bij bijna elk weertype te gebruiken, makkelijk in onderhoud, de accu is snel oplaadbaar, het is veel beter voor je gewrichten (zoals je knieën) en hij remt nauwkeurig en snel zonder het ontstaan van gevaarlijke situaties. Kortom een gevoel van luxe zonder ergernis.  

Sterker nog de keren dat ik nu nog op een gewone fiets rijd, heb ik na 5 tellen spijt. Ik kan en wil echt niet meer anders door al het comfort. Daarnaast is de service bij Ado Bike uitmuntend, vlot, betaalbaar en goed. Mocht in het uitzonderlijke geval een probleem toch terugkeren, zetten ze alles op alles om dit te verhelpen. 

Wat het mooie bij Ado Bike is, de klant staat voorop. Geen mooie verhalen maar eerlijke verhalen waarbij ze niet naar hun eigen portemonnee kijken maar naar de beste kwaliteit wat bij jou past. Daarnaast nemen ze alle tijd voor je. Mijn moeder wilde bijvoorbeeld nooit op een elektrische fiets rijden, ondanks mijn goede verhalen. Ik nam haar mee naar Ado Bike. De medewerkers haalden haar over een proefrit te maken en gaven daarbij een hele uitleg. Het einde van het verhaal: na de proefrit wilde mijn moeder niet meer anders, de fiets ging dezelfde dag al met haar mee en nu fietst ze regelmatiger en vaker dan hiervoor. Ze klaagt veel minder over haar gewrichten en steile heuvels.

Geschreven door: Micheal Wolters

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webshop keurmerk