Heel de week Black Friday aanbiedingen

  • Geplaatst op
  • 0
Heel de week Black Friday aanbiedingen

Geniet heel de week van Black Friday kortingen bij Ado Bike. Boven op de korting op het gehele Altec assortiment , die kan oplopen tot 40%, ontvangt u bij de aankoop van een elektrische fiets ook nog eens gratis producten. De actie loop tot en met maandag 23:59.

Black Friday aanbiedingen: Hoge korting tot wel 40%!

Het is bijna zo ver. De periode om al uw december feestaankopen in te slaan. We hebben het natuurlijk over Black Friday. Hoewel dit fenomeen nog niet heel lang bestaat in Nederland, doen de meeste grote retailers en online verkopers er al aan mee. Oorspronkelijk komt deze koopjes traditie uit Amerika. De dag na Thanksgiving is daar voor veel mensen een vrije dag en de wegen/winkels zien “zwart” van de mensen. Vandaar de naam dus. Winkeliers zagen in dat ze goed in konden spelen op deze shop-dag en sindsdien is de dag gekenmerkt door hoge kortingen en lage prijzen in bijna alle winkels.

Een tijdje terug is dit dus ook over komen waaien naar Nederland. En met groot succes! Veel winkels bieden producten voor lagere prijzen aan dan “normale” aanbiedingen. Deze acties beperken zich niet tot vaste winkels, maar ook webshops doen hier aan mee. De zogenaamde Cybermonday is hier het gevolg van. Dat black Friday meestal rond eind november valt is voor Nederland alleen maar gunstiger in verband met Sinterklaas en Kerst.

Deze hele week, tijdens Black Friday en tot en met Cybermonday geniet u ook bij Ado Bike van hoge kortingen en andere aanbiedingen. Vanaf vandaag tot de laatste minuut van maandag kunt u bij Ado Bike voordelig shoppen. U krijgt tot wel 40% korting op de originele adviesprijs van het gehele Altec assortiment.

Naast deze prachtige aanbieding krijgen de eerste 50 klanten op een dag een gratis krat, slot of fietstas. Dit geldt niet alleen voor de Altec Dutch, maar voor alle aankopen. U kunt kiezen uit één van de 3 verschillende kleuren medium kratten, 1 gratis fietsslot of één van de 2 gratis fietstassen. 

De Kortingscodes voor de gratis artikelen zijn:

BFgratistasG - BFgratistasZ
BFgratiskratW - BFgratiskratR - BFgratiskratB
BFgratisslot

Eén van deze codes kan u invullen wanneer u zich in de winkelmand bevindt. De Letters achter de artikelen geven de kleur aan. G staat voor Groen, Z staat voor Zwart, W staat voor Wit, R staat voor Rood en  B staat voor Blauw.

Elke dag van de actie zal de teller weer op 0 staan en ontvangen een nieuwe groep gelukkige winnaars het gratis artikel!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.