Goed fietsslot nodig? Dit zijn de 3 beste fietssloten

 • Geplaatst op
 • 0
Goed fietsslot nodig? Dit zijn de 3 beste fietssloten

De kans op diefstal wordt aanzienlijk kleiner als je jouw fiets beveiligd met een goed fiets slot. Maar wat is nu het beste fietsslot? Om je te helpen bij het kopen hebben onze experts een selectie gemaakt van de 3 beste fietssloten. De top 3 is geselecteerd op de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Beste kettingslot voor je fiets

Wij hebben verschillende kettingsloten voor jou uitgetest en zijn tot deze top 3 gekomen. Hierbij is gekeken naar de best mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Dit zijn de beste kettingsloten voor je fiets op een rij:

 1. Axa Newton kettingslot 95 cm
Het Axa Newton kettingslot is van zeer hoge kwaliteit en daardoor uitermate geschikt ter bescherming van kostbare fietsen. Met een ART 2 ** certificatie voldoet het kettingslot aan de veiligheidsnorm in ons land. Het slot wordt omhuld door een neopreen sleeve die bescherming biedt tegen vocht en vuil en er zit een anti boorplaat in de cilinder. Dit voorkomt eventuele boorgaten langs het slot en verkleind zo de kans op fietsendiefstal aanzienlijk.

 • ART 2 ** gekeurd
 • Omhuld door een neopreen sleeve
 • Anti boorplaat in de cilinder
 • Met online sleutelservice

 1. Axa Clinch Kettingslot 85 cm

goed fietsslot


Deze top 3 aan beste fietssloten wordt afgesloten met de Axa Clinch. Dit kettingslot is kwalitatief en betrouwbaar en maakt het dieven een stuk moeilijker om jouw fiets te stelen. Het slot wordt omhuld door een polyester hoes en is gemaakt van robuust gehard staal.

 

 • Omhuld door een polyester hoes
 • Gemaakt van stevig gehard staal
 • Met online sleutelservice

Beste ringslot voor fiets
Naast een goed kettingslot is een betrouwbaar ringslot aan te raden. Wij adviseren hierin het gebruik van de AXA Solid ringslot. Dit slot is ART 2 ** gecertificeerd en voldoet hierdoor aan de veiligheidsnorm die gelden in Nederland. Je zou je fiets met alleen dit slot kunnen laten verzekeren.

 • Zeer hoog beveiligingsniveau (10)
 • ART 2 ** gekeurd
 • Goedgekeurd voor fietsverzekering

ART gekeurd slot: wat is het?

Als je op zoek bent naar een veilig fietsslot, kom je uit bij een ART gekeurd slot. Een dergelijk fietsslot is onderworpen aan testen op het gebied van mechanische beveiliging. Het keurmerk heeft 2 tot 5 sterren, waarbij meer sterren aangeven dat het slot veiliger is. In Nederland bedraagt de minimale veiligheidsnorm 2 sterren. Als je van plan bent om een fietsverzekering af te sluiten, moet je een ART gekeurd ringslot hebben met ten minste 2 sterren.

Fiets verzekeren

Met een goed slot maak je het dieven zo lastig mogelijk. Helaas valt fietsendiefstal nooit 100% te voorkomen. Wil jij jezelf zo goed mogelijk beschermen? Dan raden wij je aan om je fiets te verzekeren.

Het beste kettingslot kopen

Heb je het beste fietsslot gevonden? Bij ons bestel je het beste fietsslot tegen de laagste prijsgarantie. Dit doe je makkelijk en snel online. Uiteraard kun je ook onze andere fietssloten bekijken, we hebben genoeg keuze! Bij vragen neem je contact op met onze medewerkers van de klantenservice. We helpen je graag met het vinden van een veilig fietsslot!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
[powr-popup id="65279077_1659354748"]