Exploderende vraag naar fietsen leidt tot grote tekorten - maar niet bij ons!

  • Geplaatst op
  • Door Jana
  • 0
Exploderende vraag naar fietsen leidt tot grote tekorten - maar niet bij ons!

2020 is een bijzonder jaar geweest voor iedereen, ook voor ons! Het Corona virus heeft gezorgd voor een exploderende vraag naar fietsen. Het gevolg hiervan is een wereldwijde schaarste bij de fietsfabrikanten. Gelukkig heeft Ado Bike een aantal maatregelen genomen om onze klanten nog steeds een ruim en divers aanbod aan te kunnen bieden.

Fietsen en het Corona virus

Het afgelopen jaar is een gekke periode geweest voor iedereen. Mede dankzij het Corona virus stapten Nederlanders massaal op de fiets. Dit vinden wij niet gek, recreatief fietsen is nog één van de weinige dingen die we veilig kunnen doen. Ook loop je op de fiets veel minder virusgevaar op dan bijvoorbeeld in het openbaar vervoer. Daarbij is fietsen erg goed voor de weerstand en ventileert deze activiteit de longen. Kortom, fietsen brengt vele voordelen met zich mee, zeker nu.

Fietsen zijn het nieuwe toiletpapier

Het Corona virus heeft een grote invloed gehad op de fietsbranche. Sinds de eerste lockdown in maart vorig jaar is de vraag naar fietsen enorm gestegen. Door deze plotselinge aanvraag naar een grote hoeveelheid fietsen kunnen vele fietsfabrikanten de vraag niet aan. Vele fietswinkels zagen de levertijden enorm oplopen. Fietsen zijn het nieuwe toiletpapier, zeker e-bikes zijn niet aan te slepen.

Ook bij Ado Bike merkten we zowel in de winkels als online dat de vraag naar e-bikes en fietsen enorm was toegenomen. Gelukkig hebben wij, in tegenstelling tot vele andere fietsondernemingen, een pakhuis met ruime eigen voorraad. Ondanks onze eigen arsenaal aan diverse fietsen merken wij de schaarste natuurlijk ook. Daarom hebben we ons assortiment aangevuld met diverse A merk fietsen om onze klanten alsnog een divers aanbod aan te kunnen bieden. 

De snelle levertijden van Ado Bike

Heb je een fiets gezien die je bij ons online wilt bestellen? Wanneer je deze bestelling op een werkdag voor 16:00 plaatst sturen wij deze de zelfde dag op. Wil je dat wij de fiets rijklaar voor je maken? Dan bezorgen we de fiets bij je thuis binnen 5 - 10 werkdagen. Natuurlijk ben je na de lockdown ook van harte welkom bij ons in de winkel. Zo kun je meteen wegrijden op je gloednieuwe tweewieler! Heb je een fiets gezien die je graag wilt hebben maar niet meer op voorraad is? Schrijf je dan in voor de voorraad notificatie! Zo krijg je een melding per mail wanneer jouw favoriete fiets weer aanwezig is.

Wees er snel bij

De voorraden in deze tijden zijn niet eindeloos, dus wacht niet te lang met het bestellen van jouw droomfiets. Je kunt een bestelling plaatsen via de telefoon van onze winkels en deze daar ophalen, of de fiets direct aan je deur laten bezorgen. Twijfel je ergens over? Laat je adviseren door onze fietsexperts.

Je nieuwe fiets online bestellen via Ado Bike

Jouw droomfiets bestel je gemakkelijk, snel en veilig via adobike.nl! Wanneer je via ons besteld geniet je van deze voordelen:

  • Persoonlijk advies altijd mogelijk via onze klantenservice of onze winkels
  • Op al onze fietsen bieden wij een laagste prijsgarantie aan
  • Divers assortiment; Ado Bike heeft een fiets of e-bike die bij jou past
  • Grijp niet mis, Ado Bike heeft een ruime voorraad
  • Wij nemen onze klanten erg serieus; op Kiyoh scoren we een 9,2!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.