Kom een proefritje maken op een e-bike tijdens de opstapdagen!

  • Geplaatst op
  • 0
Kom een proefritje maken op een e-bike tijdens de opstapdagen!

Kom langs tijdens de opstapdagen van Ado Bike! Het weekend van 1 & 2 augustus staan in het teken van elektrische fietsen. Geniet van kortingen en leuke acties in elk van onze 4 filialen. Kom binnen, stap op en rijd weg!

Tijdens de opstapdagen geniet je bij Ado Bike van leuke acties en kortingen op elektrische fietsen! In het weekend van 1 en 2 augustus staan onze deuren nóg verder open dan normaal. Alle vier de filialen doen mee en heten je dan ook van harte welkom. Al onze e-bikes in de winkels staan klaar om getest te worden. Uiteraard desinfecteren wij elke fiets na gebruik! Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Zo weet je zeker dat de door jou gekozen e-bike helemaal bij je past. Hierna kan je vol vertrouwen genieten van een heerlijke fietstocht! Uiteraard helemaal gratis en vrijblijvend.

Elk filiaal staat voor je klaar!

 

2 Opstapdagen vol met leuke acties

Naast dat de we extra veel e-bikes in huis hebben gehaald, bieden we je ook graag leuke acties aan! Dat maakt dit weekend natuurlijk nog veel leuker. Op de fietsten van Hollandia en Mosso ontvang je een gratis diefstalverzekering voor 3 jaar. Dit heeft een totale waarde van €200! Zo’n verzekering is vooral aan te raden bij een elektrische fiets. Bij een Cortina fiets met middenmotor bieden wij een gratis accu upgrade aan t.w.v. €150! Dit vergoot de capaciteit van de accu en dus ook het bereik van de elektrische fiets. Extra handig tijdens het maken van een langere fietstocht. We zijn nog niet klaar! Bij elke Qwic fiets ontvang je namelijk 5 jaar garantie. Dit hoogwaardige e-bike merk staat garant voor kwaliteit en fietsplezier.  

Welke fietsen kan je komen testen?

Zoveel mensen zoveel wensen, ook wij van Ado Bike zijn hiervan op de hoogte. Daarom hebben we voor u een grote selectie aan elektrische fietsen neergezet. Er staan diverse fietsen van meer dan 10 verschillende merken. Dagelijks gebruik, fietstochten, plezierritjes, woon- werkverkeer, noem het maar op. Voor elke situatie bestaat er de perfect passende elektrische fiets. We snappen dat het lastig kiezen kan zijn, maar daar zijn de opstapdagen juist voor!

Zeker wanneer je nog nooit op een elektrische fiets hebt gereden, is een test rit van groot belang. Een beetje gevoel hebben bij een e-bike is wel zo fijn. De snelheid ligt net wat hoger en de besturing is iets diepgaander dan een reguliere fiets. Maar wees vooral niet bang om vragen te stellen! Onze vakkundige medewerkers zijn echte experts op het gebied van elektrische fietsen.

Kom langs, stap op en rijd weg!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webshop keurmerk