De Altec Nevada Jongensfiets: Boordevol kwaliteit en klaar voor elke uitdaging

  • Geplaatst op
  • Door Ado Bike
  • 0
De Altec Nevada Jongensfiets: Boordevol kwaliteit en klaar voor elke uitdaging

Een jongensfiets boordevol specificaties die elke rit een plezier maken. De perfecte fiets voor kinderen die graag op avontuur gaan. De Altec Nevada jongensfiets is een echte topper!

Kinderen zijn vaak bezig met het ontdekken van hun omgeving en het zoeken van een nieuw avontuur. Dit is hun manier om bekend te raken met de wereld. En waarmee kunnen ze het beste op avontuur gaan? Een nieuwe fiets natuurlijk! Hierdoor kunnen ze samen met vrienden gaan en staan waar ze willen, tot op zekere hoogte natuurlijk. Je weet vast nog wel de eerste fiets die je kreeg van je ouders. Het feit dat je je dit kan herinneren, wil wat zeggen over de impact die het heeft gemaakt. Een nieuwe fiets is dan ook een belangrijke gebeurtenis in het leven van een kind. Niet elk kind heeft dezelfde wensen of voorkeuren wanneer het om een fiets gaat. Maar voor degene die graag een einde gaan crossen op een avontuurlijke fiets, is er de Altec Nevada jongensfiets!

Wat maakt de Altec Nevada een echte topper?

De Altec Nevada jongensfiets beschikt over een aantal hoogwaardige specificaties die elke rit een plezier maken. Neem bijvoorbeeld het stevige stalen frame. Door het gebruik van staal kan de fiets makkelijk tegen een wilde fietstocht door het bos zonder dat er iets kapot gaat. Wel zo handig wanneer het om een kinderfiets gaat natuurlijk. De eerder genoemde bos route heeft waarschijnlijk een hoop hobbels en kuilen. Om het gemak van de fietser onderweg te vergroten, beschikt deze fiets over een verende voorvork. Deze zorgt er voor dat de meeste schokken goed opgevangen worden.

Al dat crossen en snel rijden is natuurlijk leuk, maar er moet natuurlijk ook aan de veiligheid gedacht worden. Om af te remmen kan er gebruik gemaakt worden van 2 type remmen. Namelijk een V-brake handrem op het voorwiel en een terugtraprem op het achterwiel. Deze combinatie zorgt er voor dat er altijd op een krachtige, maar toch veilige manier afgeremd kan worden. De verlichting werkt op batterijen, welke zijn inbegrepen bij de fiets. Hierdoor kan er in het donker of bij slechte zichtbaarheid ook veilige gefietst worden!  

Kenmerken van de Altec Nevada:

  • Stevig stalen frame
  • Verende voorvork
  • Twee remsystemen
  • Batterij verlichting

 

Geïnteresseerd in deze fiets?

De fiets is direct uit voorraad leverbaar én beschikbaar voor de meest voordelige prijs! Bovendien bestaat er de mogelijkheid de Altec Nevada te proberen in een van onze winkels. Het beste is wel om van te voren even te bellen zodat je zeker weet dat de fiets er staat. Belangrijk om te weten, is het feit dat deze fiets beschikbaar is in twee verschillende maten. Namelijk de 24 en 26 inch variant. De 24 inch fiets is geschikt voor kinderen tussen de leeftijd van ongeveer 8 tot 2 jaar met een lengte van 128cm t/m 140cm. De 26 inch variant is geschikt voor een leeftijd tussen de 10 tot 14 jaar met een lichaamslengte van 140cm t/m 152cm.

Deze fiets is een echte hardloper dus wees er snel bij. Vandaag voor 16.00 besteld is morgen in huis!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
[powr-popup id="65279077_1659354748"]