Een Omafiets maar dan helemaal van deze tijd. De Altec Roma!

  • Geplaatst op
  • 0
Een Omafiets maar dan helemaal van deze tijd. De Altec Roma!

Voor een trendy omafiets bent u bij de Altec Roma aan het juiste adres! Met de klassieke uitstraling van vroeger, maar moderne trekjes van nu zit u op deze fiets altijd goed. Simpel, effectief en onderhoudsarm. De Altec Roma heeft het allemaal en is mooi in zijn eenvoud.

De meest geproduceerde omafiets

De omafiets is het meest geproduceerde fietsmodel uit de geschiedenis. Dit is te danken aan het feit dat er een lange tijd alleen maar van dit soort fietsen gemaakt zijn. Fietsen met versnellingen zijn nog niet zo’n heel oud fenomeen, waardoor hiervoor alleen zeer simpele fietsen bestonden. Nu is simpel uiteraard geen nadeel omdat dit ook voor een lagere prijs zorgt! De Altec Roma Omafiets is dan ook zeer robuust, effectief en bovendien goedkoop. Met een omafiets zijn de dagelijkse ritjes een peulenschil. Langere afstanden zijn uiteraard mogelijk, maar door het gebrek aan versnellingen zal dit wel flink doortrappen worden. Echter is deze fiets voor studenten een van de beste deals! Een stevige fiets die onderhoudsarm en goedkoop is. Wat wil je nog meer!? Het frame van deze fiets is gemaakt van staal. Zeer handig wanneer een paaltje over het hoofd gezien wordt in de drukke straten van Nederland.

 Mocht het nodig zijn, is deze fiets gemakkelijk uit te breiden met en voordrager en beschikt u zo over een transportfiets. Extra handig voor het vervoeren van tassen, boeken en andere spullen. Een omafiets is te herkennen aan een aantal opvallende kenmerken. Buiten het feit dat er geen versnellingen of handremmen opzitten, beschikken deze fietsen wel over een aantal extra onderdelen. Zo zijn er de jasbeschermers die op het achterwiel zitten. Deze beschermen uw jas en andere kledingstukken tegen de modder en bewegende onderdelen. Een ander kenmerk van de Altec Roma Omafiets is de dichte kettingkast. Deze draagt niet alleen bij aan het leuke uiterlijk van de fiets, maar zorgt ook voor voldoende bescherming.

Het leuke van de Altec Roma is dat deze fiets in verschillende kleuren beschikbaar is. Zo kunt u zelf de perfect passende fiets uitkiezen. Bekijk in alle rust het aanbod en maak uw keuze! Deze fiets is ook een perfect cadeau voor de studenten die binnenkort naar school moeten fietsen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
[powr-popup id="65279077_1659354748"]