e-Victoria fietsen in Nederland

  • Geplaatst op
  • 0
e-Victoria fietsen in Nederland

Een van de snelst groeiende fietsenmerken van Nederland is nog niet zo bekend onder de Nederlandse consumenten. Meer weten over dit interssante merk? Lees dan snel verder!

Victoria, de Duitse fietsspecialist 

Misschien bent u er al mee bekend, maar de kans bestaat dat u nog nooit van een van de  snelst groeiende e-bike merken hebt gehoord. Dit Duiste fietsenmerk hoort ongetwijfeld bij de grote jongens op het gebied van elektrische fietsen. Verschillende fietsen van dit merk worden geprezen door toonaangevende fietsbladen om hun goede kwaliteit en eerlijke prijs. Duitse degelijkheid is niet voor niets een wereldwijd begrip!

Victoria is in 1866 begonnen met het produceren van hoge kwaliteit fietsten en is sindsdien eigenlijk niet gestopt. De oprichters Max Frankenburger en Max Ottenstein hadden voor ogen om zowel niet-gemotoriseerde fietsen als gemotoriseerde fietsen te gaan produceren. De kennis die toen is opgedaan wordt nu volledig ingezet om elektrische fietsen te produceren. Een elektrisch Victoria fiets is net zo hoog in kwaliteit, maar beschikt ook over een stille compacte motor die u helpt bij fietsen. Deze motoren kunnen zich in het voor- of achterwiel bevinden en zijn van bekende producenten zoals Bosch en Shimano. Vaak beschikt uw Victoria fiets over meer dan 3 rijstanden en eventueel ook speciale modi. De Eco modus kunt u gebruiken wanneer u minder ondersteuning wilt ontvangen. De accu gaat dan langer mee en hoeft u deze dus ook minder snel op te laden. De Extra power modus zorgt juist weer voor meer ondersteuning tijdens het fietsten. De accu gaat dan natuurlijk wat minder lang mee.

Er zijn momenteel 5 verschillende modellen Victoria e-bikes die allemaal uitblinken op de wegen van Nederland.  De eTrekking, eClassic, eManufaktur, eUrban  en eSpezial.

Victoria waarborgt graag de kwaliteit van haar producten en houdt het grootste deel van de productie in eigen huis. Dit vindt plaats op de hoofdvestiging in Hoya, Duitsland. Om er zeker van te zijn dat u een juiste Victoria fiets te pakken krijgt, kunt u langskomen voor een vrijblijvende proefrit in een van onze filialen.

Bekijk ons hele assortiment elektrische Victoria fietsen en maak uw keuze!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.