E-bikes worden steeds hipper!

  • Geplaatst op
  • 0
E-bikes worden steeds hipper!

De Trendy E-bike

E-bikes worden steeds populairder in Nederland. In de beginfase van deze fietsen werd er vooral gericht op de wat oudere leeftijdsgroepen binnen Nederland, echter is dit al lang verleden tijd. Veel merken zijn ingesprongen op de steeds harder groeiende trend, waardoor er tegenwoordig veel verschillende elektrische fietsen rondrijden. Al deze merken hebben wat unieks en maken op eigen wijzen prachtige fietsen. Sommige merken zijn alleen net even wat prominenter aanwezig op de e-bike markt. Cortina is zo’n merk! Cortina heeft namelijk een belangrijke rol gespeeld bij populairder maken van elektrische fietsen onder jongeren en jongvolwassenen. Steeds meer van deze mensen bezit een e-bike of overweegt er eentje aan te schaffen.

In 2006 is Cortina – destijds alleen bekend door kinderfietsen – begonnen met de verkoop van fietsen gericht op jongeren en jongvolwassenen. Cortina zag, naar eigen zeggen, een gat in de markt. Over het algemeen krijgen veel kinderen een fiets van hun ouders en kopen later in de studententijd een oude fiets. Verder wordt er tot op latere leeftijd niet veel omgekeken naar een nieuwe fiets. Door te focussen op het maken van stijlvolle, betaalbare fietsen weet Cortina een groot deel van de Nederlandse bevolking te bereiken. De stadsfietsen van Cortina worden ontwikkeld met een oog op de laatste ontwikkelingen op gebied van hedendaagse mode. Nieuwe technische ontwikkelingen zoals een usb oplader spreken de hippe doelgroep van Cortina erg aan.

Deze manier van fietsen aan de man brengen heeft Cortina ook doorgevoerd naar hun elektrische fietsen. Door deze fietsen hip en trendy over te laten komen, krijgen e-bikes een veel beter imago. Bovendien willen ouders liever dat hun kind naar school fietst, dan met de bus gaat. Zeker voor de langere afstanden komt een Cortina E-bike dan goed van pas. Met een Cortina elektrische fiets is het niet alleen makkelijker om naar school of werk te komen, maar door de ruime keuzen aan fietsen is het mogelijk een persoonlijke stijl door te voeren.

Bekijk hier het gehele aanbod hippe elektrische Cortina fietsen van Ado Bike.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webshop keurmerk