De fiets ervaring van een scholier!

  • Geplaatst op
  • 0
De fiets ervaring van een scholier!

Scholieren fietsen misschien wel het meeste van iedereen in Nederland! Het is logisch dat ze naar school rijden, maar de fiets wordt natuurlijk ook voor veel andere dingen gebruikt. Werken, vrienden, pleziertochtjes en nog veel meer! Lees is deze blog de ervaringen die een scholier heeft gehad met de fiets. 

De ervaring van een drukke scholier

Als student heb je eigenlijk altijd een fiets nodig, vooral in grote stad als Rotterdam. Toen ik hier ging wonen was mijn eerste gedachte dat ik een fiets moest hebben. In zo’n stad als deze vind ik het eigenlijk  zonde als je geen fiets hebt. Ik heb mijn ouders zo snel mogelijk mijn fiets laten brengen. 

Omdat hier alles dicht bij elkaar is, is het erg handig om met de fiets snel ergens heen te gaan. Ook de scholen en winkels zijn niet al te ver. In het begin ging ik met de bus naar school, maar toen ik mijn fiets eenmaal had fietste ik bijna dagelijks naar school of werk. Waarom in een warme volle bus zitten, als je gewoon lekker op je fiets kan? Zelfs naar het winkelcentrum, wat maar 10 min fietsen van mijn huis is, nam ik de fiets. Vaak doe ik mijn oordopjes in en ga ik lekker op weg.

Ook is het erg handig als je klaar bent met school. Je hoeft niet te wachten op de bus. Je kan gelijk je fiets pakken en naar huis gaan. Ook is het natuurlijk goedkoper voor sommige studenten die door de weeks geen gratis ov hebben. Voor mij was dit natuurlijk ook erg handig voor als ik in het weekend moest werken. Ik kon lekker de fiets nemen in plaats van de bus of ander ov te betalen. Het fijnste om te fietsen vind ik in de lente en de zomer, wanneer de zon heerlijk schijnt en er een zachte wind staat. Op deze dagen wil ik zelfs voor de lol een rondje fietsen. Je kan ook even snel naar de supermarkt fietsen om de hoek wanneer je snel een klein boodschap bent vergeten.

Bekijk hier een aantal populaire scholieren fietsen:

Natuurlijk is een fiets niet alleen fijn voor in de stad. In veel dorpen is het heerlijk om een eindje te gaan fietsen. Ik woonde hiervoor ook in een klein dorpje met veel polders en weilanden, ook daar fietste ik dagelijks naar school. Het leuke daaraan was dat het heel rustig was. Ik fietste soms uren alleen door de polder of langs de weilanden genietend van de stilte en van de wind.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webshop keurmerk
← Keer terug naar de backoffice    Onze filialen zijn open als servicepunt voor uw fietsen. Sloopregeling tegoed kunt u bij ons verzilveren. Mail uw aanvraag naar: [email protected] ! Verbergen