De ervaring van Ivana

  • Geplaatst op
  • 0
De ervaring van Ivana

Ivana is op zaterdag 26 augustus bij ons in de winkel in Den Haag geweest om een nieuwe fiets te kopen, althans haar vader mocht betalen. Zij heeft het onderstaande stukje geschreven:

De ervaring van Ivana

Ivana is op zaterdag 26 augustus bij ons in de winkel in Den Haag geweest om een nieuwe fiets te kopen, althans haar vader mocht betalen. Zij heeft het onderstaande stukje geschreven:

Een paar weken geleden had ik een nieuwe fiets nodig, we keken op internet op allerlei websites, niks gevonden.

Heel veel mensen zeiden: Adobike XL heeft de beste en goedkoopste kwaliteit fietsen" wij waren benieuwd en gingen erheen. Het personeel is super goed we werden gelijk geholpen. Binnen een paar minuten had ik een oogje op een fiets (wat ik nooit zo snel krijg). Ik mocht hem testen en het was de ideale fiets voor mij! Al mijn vorige fietsen waren niet zo goed als deze! Ik ben er super blij mee, en de winkel is ook super mooi. Het perfecte cadeautje voor jou zal ik zeggen, ik heb er in ieder geval geen spijt van en zal ik ook nooit hebben als je naar adobike XL gaat!

Op facebook hebben we zelfs een filmpje van haar gekregen. Bekijk hem hier.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.