Dit is de beste elektrische fiets 2021 | beste geteste e-bike

  • Geplaatst op
  • 0
Dit is de beste elektrische fiets 2021 | beste geteste e-bike

Opzoek naar de beste elektrische fiets 2021? Zoek dan niet verder! Wij vertellen je alles wat je moet weten over de beste e-bike van 2021. Dit populaire model is veelvuldig getest op kwaliteit en staat met recht bovenaan het lijstje. Daarbij hebben we gekeken naar de beoordelingen van onze klanten. Lees snel verder om er achter te komen welke e-bike het meest populair was het afgelopen jaar!

Leestijd: 5 min

De best geteste elektrische fiets

De e-bike was in 2021 echt niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Jong én oud is weg van de e-bike. De verwachting is dat de elektrische fiets ook in 2022 zal blijven groeien in populariteit. Fietsen is namelijk niet alleen leuk en gezond, maar ook spaar je flink wat geld op benzine. Bovendien heb je met de elektrische fiets geen last meer van files en kun je overal gemakkelijk parkeren. Wil jij in 2022 een e-bike kopen? Speciaal voor jou hebben we de best geteste elektrische fiets van vorig jaar uitgelicht.

De beste elektrische fiets van 2021: Altec Harmony

De Altec Harmony is de best geteste e-bike. Deze topper is écht van alle markten thuis en wat ook fijn is, is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Graag benoemen we wat deze elektrische fiets zo goed maakt.

Natuurlijke rijervaring door middenmotor
Steeds vaker wordt gekozen voor e-bikes met een middenmotor, omdat dit type motor een natuurlijke rijervaring mogelijk maakt. De motor drijft namelijk de trappers aan in plaats van de wielen. Ook als je niet gewend bent om op een e-bike te fietsen, zal je je veilig voelen op deze elektrische fiets.

Rijcomfort door verende voorvork

De sterk verende voorvork vangt schokken op, waardoor je ook op hobbelige wegen comfortabel fietst.

 

7 Shimano Nexus versnellingen

De beste elektrische fiets 2021 beschikt niet alleen over een middenmotor maar ook over 7 praktische versnellingen van Shimano.

 

Onderhoudsvriendelijk door gesloten kettingkast
Met een gesloten kettingkast wordt jouw e-bike beschermt tegen alle weersomstandigheden. Dit draagt bij aan de onderhoudsvriendelijkheid van de elektrische fiets.

 

Licht en roestvrij aluminium frame

Aluminium is een veelgebruikt materiaal in fietsen, vanwege het lichte gewicht en de roestvrije eigenschappen. Dit is handig als je jouw fiets veel buiten zet of regelmatig door de regen moet rijden.

 

Dubbelwandig aluminium velgen

Met dubbelwandig aluminium velgen verklein je de kans op een slag in het wiel aanzienlijk. De velgen zijn net als het frame volledig roestvrij.

 

Verzekerbaar door AXA ART** slot

Het is mogelijk om je fiets te laten verzekeren met het voor gemonteerde ringslot. Deze is namelijk ART gekeurd.

Verstelbaar stuurpen

Voor extra comfort onderweg is de stuurpen van de beste elektrische fiets 2021 niet alleen in hoogte, maar ook naar voren en naar achter in te stellen. Hierdoor kun jij altijd een prettige fietshouding aannemen.

Alle bovenstaande eigenschappen, samen met de positieve ervaringen van onze klanten, zorgen ervoor dat de Altec Harmony de winnaar van de titel ‘beste e-bike van 2021’ is!

De beste elektrische fiets voor jou

De Altec Harmony is geselecteerd door onze fietsenkenners als de beste elektrische fiets van 2021. Dit is niet voor niks! De selectie is gebaseerd op de ideale prijs/kwaliteitsverhouding en de kwaliteit van de individuele componenten. Wil je toch een andere e-bike? Neem dan een kijkje in ons ruime assortiment. Wij bieden alleen fietsen aan waar we met de volle 100% achter staan! Koop je een e-bike via ons? Dan geniet je dus altijd van een goede fiets. Zo niet, dan stuur je jouw fiets gewoon terug!  

Wist je trouwens dat we je e-bike altijd 100% rijklaar voor je maken. Dit doen we geheel kosteloos! Zo hoef je niet zelf nog te sleutelen aan de fiets. Als fijne extra wordt de hoogte van je stuur en zadel ook nog afgesteld bij jou voor de deur. Het verpakkingsmateriaal wordt ook meegenomen. Zo heb je nergens geen omkijken meer naar. 

De beste e-bike 2021 kopen met een laagste prijsgarantie

De beste elektrische fiets 2021 koop je gemakkelijk en snel via Superfietsen. Zo profiteer jij van een snelle levering en onze laagsteprijsgarantie. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je bestelling in delen of achteraf te betalen. Wil jij je eerst professioneel laten adviseren? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.