De Altec Mustang Limited edition

  • Geplaatst op
  • 0
De Altec Mustang Limited edition

Met trots presenteren wij de nieuwe Altec Dutch Mustang Limited Edition. Deze fiets is beperkt verkrijgbaar dus wees er snel bij. Met zowel een voordrager, bagagedrager, versnellingen en luxe zadel is dit een fiets die u niet wil mis

De trotse Altec Dutch Mustang

In vol galop presenteren wij u de Limited Edition Altec Dutch Mustang. Het design is geïnspireerd door de populaire muscle car uit Amerika. Met de bekende strepen, die ook in het logo van dit automerk verwerkt zijn, ziet deze fiets er zeer aantrekkelijk uit. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: zwart, geel, rood en blauw. Deze fietsen zijn slechts beperkt verkrijgbaar, dus wees snel wanneer u er eentje wil bemachtigen.

Naast dat deze transportfiets er erg mooi uitziet, is deze ook nog eens heel praktisch en luxe. Met behulp van de voordrager kunt u gemakkelijk bagage meenemen op uw reis. Plaats hier eventueel een leuke krat of mand op bevestigen. Kies er eentje die bij de rest van de fiets past en u heeft een zeer leuk compleet plaatje te pakken. Het frame van deze transportfiets is gemaakt van stevig staal. Dit zorgt er voor dat fiets tegen een stootje kan en het extra gewicht van alle bagage kan dragen. Zeker wanneer de krat of mand ook afgeladen is. Bovendien zit er op de achterzijde van de fiets ook een reguliere bagagedrager met snelbinders. De banden hebben een wit/zwarte kleur en zijn wat breder dan normaal. Dit verhoogt de grip aan geeft de fiets een robuust uiterlijk. De velgen zijn gemaakt van dubbelwandig aluminium en zijn daardoor roestvrij en lichtgewicht.          

U wilt natuurlijk deze unieke fietst zoveel mogelijk gebruiken en overal mee naartoe fietsen. Hiervoor moet het wel leuk blijven om er op te fietsen, maar met de Altec Dutch Limited edition is dit geen enkel probleem. Deze fiets beschikt namelijk over 3 Shimano versnellingen. Met behulp van deze versnellingen kunt u eenvoudig schakelen tussen de perfecte rijstand. Versnellingen zijn sowieso al zeer comfortabel, maar zeker op een transportfiets met bagage. Het zadel en de handvatten passen goed bij de rest van het design en voelen comfortabel aan. Nog andere leuke bijkomstigheden zijn het stuurslot en dubbele standaard. Omdat een transportfiets nog al eens zwaar kan zijn, is het belangrijk dat uw bagage met fiets niet op de grond valt. Het stuurslot stabiliseert de fiets wanneer u deze parkeert en met het dubbele standaard helt de fiets niet naar een kant.   

We kunnen u wel blijven praten over deze fiets, maar het zelf meemaken werkt natuurlijk veel beter. Bestel hem online of komt langs in een van onze 4 filialen en oordeel zelf!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webshop keurmerk