De Altec Manta en Altec Walesa, hipste stadsfietsen van het moment!

  • Geplaatst op
  • 0
De Altec Manta en Altec Walesa, hipste stadsfietsen van het moment!

De Altec Manta en Altec Walesa zijn dé stadsfietsen van het moment. Met meerdere versnellingen en stevige frames zijn deze fietsen echt gemaakt voor de stad! Lees de blog en kom er achter welke van de twee het beste bij u past. Uiteraard zijn deze fietsen beide verkrijgbaar bij Ado Bike. 

De populaire stadsfiets

Een stadsfiets is een van de meest populaire fietsmodellen op de Nederlandse markt. Dit is ook niet gek aangezien het grootste deel van de Nederlandse in een stedelijk gebied woont. Het is algemeen bekend dat wij als land heel erg van fietsen houden en er soms afhankelijk voor zijn in onze dagelijkse bezigheden. Hierom is het belangrijk dat iedereen over een degelijk en betrouwbare fiets kan beschikken, een stadsfiets wel te verstaan! Dit type fietsen zijn niet alleen handig voor ritjes naar school en werk, maar komen ook tijdens de vrijetijdsbesteding erg goed van pas! Iets waar u dagelijks gebruik van maakt moet natuurlijk betrouwbaar en comfortabel zijn. Zo blijft het leuk om te fietsen, ook tijdens de wat langere pleziertochten.

Altec heeft een hoop leuke fietsen, maar 2 spannen de kroon wanneer het op stadsfietsen aankomt. Dit zijn de Altec Manta en de Altec Walesa! Beide fietsen zijn beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen zodat iedereen gebruik kan maken van deze fijne Altec stadsfietsen. Omdat het 28 inch fietsen betreft, zijn ze bedoeld voor personen langer dan 155cm. Dit wil dus zeggen dat ook studenten gemakkelijk gebruik kunnen maken van deze betaalbare stadsfietsen. Door de toegankelijke prijzen is het voor iedereen mogelijk een van deze twee fietsen te bemachtigen! De Altec Manta en Walesa beschikken beide over een stevig stalen frame, 3 Shimano Nexus versnellingen en een verstelbare stuurpen.

De Altec Manta is de wat meer simpelere fiets van de twee. Zo beschikt deze over een vaste voorvork en 1 handrem in combinatie met een terugtraprem. Het slot is een Axa solid plus slot, echter niet ART gekeurd. Een prima fiets die u door de  versnellingen met gemak van A naar B brengt. Kiest u liever voor een wat luxere fiets die bovendien te verzekeren is tegen diefstal? Dan is de Altec Walesa echt dé stadsfiets voor u! Deze Altec fiets beschikt namelijk over een verende voorvork, Shimano Rollerbrake handremmen voor een achter, een ART gekeurd AXA slot en ook 3 Shimano Nexus versnellingen.

Beide fietsen zijn beschikbaar in stadse kleuren en beschikken over LED verlichting. Hiermee kunt u tijdens de nachtelijke stadsbezoeken ook veilig gebruik maken van deze fietsen! Voor welke van de twee gaat u?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.