Crown Fietsen

  • Geplaatst op
  • Door Ado Bike
  • 0
Crown Fietsen

Met trost bieden bij Crown fietsen aan! Een nieuw fietsenmerk met kwaliteitsfietsen voor een aantrekkelijke prijs. Er zijn verschillende modellen beschikbaar zodat er voor iedereen wat tussen zit.

Crown Fietsen

Een nieuwe speler heeft de markt betreden! Vanaf heden is Ado Bike ook de trotse aanbieder van het merk Crown. Na lang markonderzoek en meer dan 20 jaar ervaring in de branche,  hebben zij hun intreden gedaan in de fietsenmarkt en de online verkoop van fietsen. Crown fietsen spelen goed in op de stijgende vraag naar kwalitatieve fietsen die bovendien nog scherp geprijsd zijn ook. De focus ligt dan voorlopig alleen nog op niet elektrische fietsen. Het merk Crown is dan ook perfect voor mensen die dagelijks gebruik maken van hun fiets en niet al te lange afstanden rijden. Voor werkend Nederland en de scholieren onder ons zijn dit erg geschikte fietsen.

Crown heeft er voor gezorgd dat iedereen over de juiste fiets kan beschikken. Er zit altijd wel een passende fiets tussen. Er zijn momenteel vier verschillende modellen die allemaal net een andere doelgroep aanspreken. Elk model is betaalbaar, stevig en heeft een moderne uitstraling. Crown heeft goed gekeken naar de populairste en meest gewilde kleuren, specificaties en voorkeuren. De huidige vier modellen zijn: Crown Rio, Crown New York, Crown Holland en Crown Berlin.

Waarom voor een Crown fiets kiezen?

  • De beste prijs kwaliteitsverhouding
  • Ruim aanbod qua kleuren
  • Rijklaar of in doos geleverd
  • Standaard een jaar garantie
  • Ontworpen in Nederland
  • Meegeleverd slot

Crown Rio

De meest simpele en betaalbare stadsfiets van Crown, maar daarom niet minder goed! Deze stadsfiets is erg degelijk, heeft geen versnellingen maar wel handremmen. Veel mensen willen niet perse versnellingen, maar zijn toch gewend aan handremmen. Vandaar dat Crown gekozen heeft voor deze combinatie. De moderne vormgeving maken dit een stadsfiets met een strakke uitstraling. Het frame is gemaakt van staal en daarom ook erg stevig. De gesloten kettingkast beschermt u en uw kleding goed tegen de draaiende ketting. Voor de dames zijn er vier verschillende modellen en voor de heren één.

Crown New York

De stadsfiets van Crown met net even wat meer luxe specificaties! Voor deze prijs zult u nergens een stadsfiets met deze onderdelen vinden! Voorzien van twee V-brake handremmen en maar liefst zeven Shimano versnellingen. Dagelijkse ritjes of zelfs de wat langere afstanden zijn geen enkel probleem op deze fiets! U kunt altijd over de beste trapzwaarte en weerstand beschikken door op de juiste momenten te schakelen. Het frame is gemaakt van staal en daarom zeer stevig. Achter op zit een handige bagagedrager. Deze fiets is in twee kleuren beschikbaar als damesfiets en in het zwart als herenfiets.

Crown Berlin

Een praktische transportfiets met luxe specificaties. Al jaren zijn transportfietsen erg populair. Niet gek dat dan ook Crown hier op ingespeeld heeft. De Berlin is de meest complete transportfiets uit het assortiment. Met de voordrager is het makkelijk om bagage onderweg te vervoeren. Denk hierbij aan schoolboeken of een boodschappentas! Bovendien heeft de Crown Berlin ook twee v-brake handremmen en zeven Shimano versnellingen. Lang afstanden zijn dus geen enkel probleem voor deze fiets. Wellicht dat u het ook al dacht, maar de Crown Berlin is een perfecte schoolfiets! Genoeg ruimte voor bagage én voldoende comfort onderweg.

Crown Holland

Een erg degelijke transportfiets zonder onnodige toeters en bellen. Omdat transportfietsen erg gewild zijn, heeft Crown er twee in het assortiment. De Holland is onderhoudsarm en goed bestand tegen eens stootje. Met een praktische voordrager zoals de Berlin, maar dan zonder versnellingen. Afremmen met deze fiets kan door zowel de V-brake handrem als de terugtraprem te gebruiken. Het frame is gemaakt van staal, vandaar dat de fiets zo stevig is.

Meer weten over Crown fietsen?

Crown fietsen heeft ook een site waarop veel meer informatie te lezen is. Ado Bike zorgt er voor dat u nooit teveel betaald voor een fiets, ook niet van Crown dus! Door een goede deal te maken met Crownfietsen, zorgen wij voor de laagste prijs. Mocht u deze fietsen eerst willen bekijken voordat u er een aanschaft, dan is dit mogelijk door een van onze winkels te bezoeken. Ook bestaat de mogelijkheid om een Crown fiets rijklaar af te laten leveren.

Crown – Ontdek de wereld op onze Fietsen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
[powr-popup id="65279077_1659354748"]