Cortina fietsen

  • Geplaatst op
  • 0
Cortina fietsen

Cortina fietsen, een merk waarmee u gezien kan worden! Stijlvol, praktisch en bovendien erg comfortbel! Een snel groeiend Nederlands fietsenmerk dat goed bezig is een van de populairste van Nederland te worden. Maar hoe komt het dat dit merk het zo ontzettend goed doet, wat maakt Cortina fietsen speciaal?

Cortina fietsen, dat is pas fashion!

U zult ze misschien wel tegen gekomen zijn want ze zijn overal. Ik heb het natuurlijk over de fietsen van Cortina! Ook  al heeft u nog nooit van dit merk gehoord, kunt u deze fietsen alsnog herkennen. Cortina is namelijk erg trots op het uiterlijk en de kwaliteit van de fietsen die ze maken. Een van de meest populaire uitvoeringen is de Cortina U4. Dit is een transportfiets waarop u met gemak een krat of mand kan plaatsen voor extra bagageruimte. Uiteraard heeft Cortina ook stijlvolle kratten en manden beschikbaar die perfect bij de fietsen passen. Naast deze hardlopers, heeft Cortina eigenlijk voor iedereen wel een passende fiets. Denk hierbij aan omafietsen, kinderfietsen en zelfs elektrische fietsen.  Van een kleine speler op de markt is Cortina fietsen in een korte tijd uitgegroeid tot een groot Nederlands fietsenmerk!

Wat maakt dit merk zo speciaal?

Zoals ik net al aangaf is Cortina erg gesteld op de kwaliteit, maar ook zeker het uiterlijk van de fietsen. Ze gaan hier zelfs zo ver in dat ze speciaal bekende mode ontwerpers en specialisten ingehuurd hebben. Zijn hebben samen met Cortina de laatste trends op het gebied van fashion en techniek gecombineerd in prachtige fietsen. Niet heel lang geleden, in 2006,  heeft Cortina fietsen de overstap gemaakt van een regulier fietsmerk naar een trendsetter op de markt. Deze switch is eigenlijk gekomen omdat Cortina iets opmerkte. Veel fietsen zagen er hetzelfde uit en waren vooral praktische van aard. Eigenlijk gek dachten ze bij Cortina, want een Nederlander maakt bijna dagelijks gebruik van zijn of haar fiets. Waarom er dan ook niet voor zorgen dat een fiets iets is waarmee iemand graag gezien wil worden? Zie een Cortina fiets dan ook meer als een verlenging van uw outfit of persoonlijke stijl!

  • Stijlvolle fietsen
  • Hoge kwaliteit 
  • Moderne techniek

De perfecte Cortina fiets voor u

Wij bij Ado Bike zijn erg trots om een premium dealer van Cortina fietsen te zijn. Niet alleen in de winkels, maar ook online merken wij dat er veel interesse is naar dit merk. Ondanks dat we al lang met ze samenwerken, weten ze ons toch te verassen. Sinds kort is er namelijk een Cortina fiets uitvoering die een USB oplader in de stuurpen heeft zitten! Niet alleen erg stijlvol, maar dus ook zeer praktisch. Bovendien zijn de e-bikes van Cortina de modernste van het moment. Net als ons erg enthousiast geworden over Cortina fietsen? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs voor een vrijblijvende proefrit.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webshop keurmerk