Back to School op een fiets met Gratis Kettingslot

  • Geplaatst op
  • 0
Back to School op een fiets met Gratis Kettingslot

Tot en met 31 augustus wordt een Back to school fiets geleverd met een gratis krat!

Het is nog even genieten van het mooie weer en de vrije dagen, maar aan alles komt een eind. Gelukkig kan je goed voorbereid het nieuwe schooljaar in! Met de Back to school fietsen van Ado Bike blijft ook de rit naar je studie, vrienden of stad een plezier. Scholieren en studenten fietsen het meeste van iedereen in Nederland. Dat is ook zeker niet gek wanneer er vaak een middelbare school in de buurt van een woonplaats is. Met het beroepsonderwijs kan het net even wat anders liggen en is de trein vaak een van de belangrijkste manieren van vervoer. Echter wordt er zelfs dan nog veelvuldig gebruikt gemaakt van een fiets. Het is dan ook belangrijk om over een goede scholieren fiets te beschikken. Met deze Back to school fietsen zit u dan ook helemaal goed!

Tot en met 31 augustus loopt er een actie in onze webshop waarbij een GRATIS slot zit inbegrepen bij elke aangeschafte schoolfiets! Hiervoor hoeft u niets te doen, het product kom namelijk gelijk in uw winkelwagen. Met deze stijlvolle en vooral praktische studiefietsen beschikken over een voordrager en een standaard bagagedrager. Hiermee is het gemakkelijk om schoolboeken, rugzakken, tassen, laptops en zelfs boodschappen te vervoeren. Deze zogenoemde transportfietsen zijn erg populair onder jongeren en dus ook studenten. Ze zijn overal in Nederland te vinden door het gemak en de stijl die ze met zich meebrengen. Door het kettingslot te gebruiken is het mogelijk de nieuwe schoolfietsen op een veilige manier vast te zetten. Zo kan de fiets mer een gerust hart achtergelaten worden.

De oorsprong van deze nu zo populaire schoolfiets is te herleiden uit de tijden dat nog niet iedereen een auto had. Veel ambachtslui waren opzoek naar een manier om op een goedkope manier hun waar te vervoeren. Door de populariteit van fietsen in Nederland was de optie tot een transportfiets als snel gekozen. Hieraan hebben wij nu nog steeds de bakkersmand te danken! Mocht een stadsfiets beter bij uw persoonlijke voorkeuren passen? Dan is het mogelijk hierbij een gratis kettingslot te ontvangen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.