Altec Roma | Dé Omafiets van Ado Bike

  • Geplaatst op
  • 0
Altec Roma | Dé Omafiets van Ado Bike

De Altec Roma Omafiets

De Altec omafiets die iedereen wil hebben, is de Roma. Dit model is ook weer terug gekomen in 2018, nadat in 2017 deze omafiets ontzettend snel helemaal was uitverkocht. De zwarte dames variant van de Roma is exclusief bij Ado Bike verkrijgbaar! En als u voor 14.00 besteld, heeft u hem de volgende dag al in huis. Dit betekent dat u extra snel kunt genieten van uw nieuw prachtige Altec fiets.

De Roma omafiets heeft geen versnellingen, een dichte kettingkast en een jasbeschermer. Deze Altec Roma fiets heeft tevens een ringslot en voor en achter verlichting, zodat u veilig op pad kunt. Zowel scholieren als ouderen zouden goed uit de weg kunnen met deze fiets. De typische vormgeving van deze fiets doet gelijk denken aan een omafiets. Dit veruit het meest verkocht model van Nederland. Mede omdat het gewoon degelijk fietsen zijn waar u lang plezier van zult ervaren.

Het is toch ook wel de meest bekende soort; de omafiets. Simpel, klassiek en vaak zonder versnellingen en met een terugtraprem. Waar vroeger het design vooral uit donkere kleuren bestond, is de omafiets inmiddels in diverse kleuren verkrijgbaar. De fietsen zijn hedendaags zeer populair onder jongeren en stadsinwoners.

Wilt u ook rondrijden op zo’n prachtige Roma, bestel dan nu hier snel de zwarte damesvariant. Wilt u liever een kleurtje, kies dan voor een van onze andere modellen omafietsen. Voor u het weet is deze weer uitverkocht!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.