Blog over fietsen | Ado Bike

Wat is een hybride fiets?

  • Geplaatst op
  • 0
Wat is een hybride fiets?

De hybride fiets, je hebt er misschien al eens van gehoord. Vraag jij je af: Wat is een hybride fiets? Lees dan snel verder want wij vertellen je graag meer over deze multifunctionele fiets. Dit type fiets biedt het beste van meerdere werelden. Zo is de fiets voorzien van elementen van een stadsfiets, maar biedt deze extra sportieve eigenschappen. De hybride fiets is hierdoor ideaal voor al jouw dagelijkse ritten. Of je nu snel op je werk moet zijn, door de drukke straten van de stad racet richting de supermarkt of een ontspannen ommetje wilt maken door de natuur. Dit alles doe je met veel plezier. Ben jij op zoek naar een multifunctionele fiets voor iedere dag? Neem dan zeker een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Leestijd: 3 min

Mijn ervaring met de Cortina U4 transport

  • Geplaatst op
  • 0
Mijn ervaring met de Cortina U4 transport

De Cortina u4 transport is een erg populaire fiets. Dit vinden wij helemaal niet zo gek, want deze topper beschikt over aardig wat kwaliteiten. Deze maken van elk ritje een feestje! Daarnaast is het strakke uiterlijk van de fiets je vast ook opgevallen. Gelukkig is dit design verkrijgbaar in diverse modieuze kleuren. Zo kun je altijd een model kiezen die bij jou past. Als allerlaatst, maar zeker niet allerminst, zijn wel ook erg te spreken over de kwaliteit van de individuele fietsonderdelen. Dit model zal daarom lang mee gaan!

Je hoort het misschien al wel, wij zijn helemaal overtuigd van de kwaliteiten van de Cortina U4 transport. Neem je het niet van ons aan? Bij deze deelt een klant haar review!

Leestijd: 3 min

Goedkope elektrische fietsen online kopen bij adobike.nl

  • Geplaatst op
  • 0
Goedkope elektrische fietsen online kopen bij adobike.nl

Een elektrische fiets online bestellen is een uitstekende keuze en wij weten precies waarom! Met een e-bike ga je razendsnel van A naar B. Daarnaast blijf je in goede conditie, ben je geen geld kwijt aan brandstof én lever je een belangrijke bijdrage aan een beter milieu. Goedkope elektrische fietsen online kopen? Wij maken het mogelijk!

Leestijd: 3 min

Kinder mountainbike kopen? Onze kinder mtb tips!

  • Geplaatst op
  • 0
Kinder mountainbike kopen? Onze kinder mtb tips!

Stap je maar al te graag op de mountainbike en deel je je fietsavonturen het liefst ook met je zoon of dochter zodra hij of zij oud genoeg is? Ga dan op zoek naar een leuke kinder mountainbike en beleef met elkaar fantastische avonturen. Vooral de offroad routes zijn superavontuurlijk en dus wil je een kinder mtb die dit prima aankan. Wil je professioneel advies voor je een aankoop doet? Wij hebben een aantal kinder mtb voor je geselecteerd waar we je graag meer over vertellen.

Leestijd: 3 min

Fiets met lage instap kopen? Onze aanraders!

  • Geplaatst op
  • 0
Fiets met lage instap kopen? Onze aanraders!

Een fiets met lage instap heeft veel voordelen voor wie een dagje ouder wordt en/of slecht ter been is. Het zwaartepunt van deze fiets ligt lager. Dit maakt niet alleen het opstappen eenvoudiger, maar ook doordat het zwaartepunt in het midden ligt zul je stabieler kunnen fietsen. Hierdoor blijf je langer actief! Fietsen is een uitstekende low-impact sport waarmee je de gewrichten nauwelijks belast. Voor personen die slecht ter been zijn of senioren is fietsen een uitstekende manier om toch in beweging te blijven. Benieuwd naar onze aanraders? Lees dan snel verder!

Leestijd: 5 min