86107 beoordelingen via KiyOh

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Win uw aankoop bedrag terug!
By Ado Bike 27-10-2017 17:57

Heeft u in 2017 een fiets gekocht bij een van onze filialen of in de webshop? Dan maakt u kans om het aankoopbedrag helemaal terug te winnen!

Een fiets kopen is natuurlijk een hele leuke ervaring. Vanaf het moment dat het u een nieuwe fiets wil gaan kopen begint deze ervaring al. U heeft het perfecte plaatje al helemaal voor u. Het model, de kleur, de framemaat en zelfs het zadel. Alles moet precies kloppen. Maar het kan ook zo zijn dat u zich compleet wil laten verassen door wat er allemaal te vinden is. Alleen of samen met uw partner, zoon, dochter, moeder, vader, oom, tante, vriend of vriendin gaat u opzoek naar de fiets die het beste bij u past. Eerst online talloze webshops afspeuren en wie weet ook nog in de stad langs een van de fietsenwinkels. De ene heeft net niet de juiste kleur en de ander niet de juiste framemaat. Door het grote aanbod worden de keuzes ook niet gemakkelijker. Uiteindelijk heeft u de perfecte fiets gevonden. En bij Ado Bike nog wel! U rekent af en binnen de kortste keren fietst u vrolijk rond door het hele land op uw nieuwe fiets.

Het aanschaffen van een fiets is heel leuk, maar het afrekenen misschien wat minder. Ado Bike biedt u nu de mogelijkheid om het aankoopbedrag terug te winnen door een recensie te schrijven over uw ervaring. Bijvoorbeeld: hoe was de service, wat ging er goed en zouden er in het vervolg ook dingen beter kunnen. Uw mening wordt erg gewaardeerd!

U kunt uw recensie plaatsen via de volgende manieren:

Facebook: https://www.facebook.com/pg/adobike.nl/reviews/?ref=page_internal
Kiyoh: https://www.kiyoh.nl/adobike/
Google (hiervoor moet u een fiets in een van onze filialen hebben aan geschaft) (Ado Bike Den Haag, etc. )

Voorwaarden:

- 2 januari 2018 zal de winnaar bekend gemaakt worden via persoonlijk contact en een post op Facebook.

- De desbetreffende fiets moet gekocht zijn via onze webshop of in een van onze filialen in Den Haag, Delft, Rijswijk of Maassluis.

- De fiets moet in 2017 zijn gekocht

- Er is geen maximum bedrag