U heeft geen producten in uw winkelwagen.

By Ado Bike 12-04-2018 15:56

Verkoopmedewerker/filiaalmanager gezocht! (fulltime/parttime)

Wij zijn op zoek naar een collega die ons verkoopteam komt versterken. Voor ons filiaal op de Leyweg in Den Haag zoeken wij een iemand die niet bang is om verantwoordelijkheid te nemen. Je bent commercieel en hebt leidinggevende capaciteiten.

Jouw (kern) activiteiten zijn:

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de winkel. Reparaties aannemen, bestellingen bijhouden, verkoop en adviseren van onze klanten, leiding geven en plannen van de werkplaats, winkelinrichting en presentatie van de winkel zijn slechts enkele voorkomende werkzaamheden van deze zeer gevarieerde functie. Het is een pré wanneer je enige ervaring al hebt met (fietsen)verkoop en/of reparatie.

Wat verwachten wij van onze medewerkers

Buiten de richtlijnen die er zijn ben je vrij om acties te bedenken en is er voldoende ruimte om eigen initiatieven te nemen. Je bent in staat om goed in teamverband te werken en durft beslissingen te nemen. Klantvriendelijkheid hebben we hoog in het vaandel staan en dragen dit ook uit naar de buitenwereld. Je kunt daarom ook goed omgaan met zowel je team als klanten. Service is bij ons een begrip en er is altijd een oplossing die je weet te vinden.

Past dit bij je en durf jij de uitdaging aan te gaan, dan ben jij misschien wel de collega die we zoeken.

Ons team

Je komt te werken in een jong hard werkend team dat voor elkaar klaar staat en streeft naar een goede service en doelen te bereiken. Jouw standplaats wordt onze winkel in Den Haag op de Leyweg. Indien nodig kan het wel eens voorkomen dat we jou vragen om in één van onze andere filialen een dagje bij te springen.

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer met CV en motivatiebrief bij webshop@adobike.nl t.a.v. Kenan Dag