U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Altec
By Ado Bike 01-03-2018 13:39

Altec

Iedereen van een betaalbare kwaliteitsfiets voorzien, dat is de missie die Altec voor zichzelf heeft gesteld toen het begon in 2001. Alle begin is moeilijk, zeker wanneer het om toetreden tot de concurrerende fietsenmarkt van Nederland gaat. Hoewel er veel wordt gefietst in Nederland zijn er veel merken die aan deze behoefte aan fietsen willen voldoen. Altec heeft er echter voor bestaansrecht gezorgd door de focus te leggen op betaalbare fietsten met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Sindsdien is er veel veranderd en is er een hoop ervaring opgedaan door de mensen van Altec. Het merk is bekender geworden en groeit nog steeds erg hard. De kwaliteit en het aanbod aan fietsen is omhoog gegaan terwijl de prijs even scherp is gebleven. U kunt momenteel kiezen uit meer dan 200 verschillende kleuren en modellen. Van kinderfietsen tot bakfietsen en zelfs elektrische vouwfietsen, Altec heeft het allemaal.

Er zijn niet alleen fietsen beschikbaar, maar ook vele accessoires en andere onderdelen. Zo kunt u een Altec fiets helemaal personaliseren naar eigen wens. Een kinderfiets kan bijvoorbeeld veiliger gemaakt worden door een leuk vlaggetje er op te monteren. Door de scherpe prijzen van Altec is het mogelijk voor elk kind de juiste fiets te vinden en helemaal op te pimpen. Met meer dan 12 verschillende kleuren past er bij elke smaak wel een juiste fiets.

Wanneer u een Altec fiets bij Ado Bike besteld kunt u er van op aan dat u de beste deal krijgt. Bestel een Altec fiets voor 14:00 en ontvang deze de volgende dag thuis tegen de laagste prijs. Geen zin in het monteren van uw nieuwe Altec fiets? Bestel dan een rijklare fiets en geniet gelijk van de Nederlandse buitenlucht! Bekijk het hele Altec assortiment van Ado Bike.