U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Beste tweewielerwinkel van het jaar 2018
By Ado Bike 29-11-2017 13:17

De beste tweewielerwinkel van het jaar!

Met volle trots kunnen wij aankondigen dat meerdere filialen van Ado Bike  genomineerd zijn voor beste tweewielerwinkel van het jaar. Deze verkiezing wordt georganiseerd in elke gemeente van Nederland. Per gemeente kan een tweewielerwinkel kans maken om deze titel te winnen. De stemmen van de winkel en het beoordelingscijfer wegen allebei voor 50% mee.  De deelnemers zullen beoordeeld worden op de volgende punten.

  • Klantvriendelijkheid
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Assortiment
  • Kennis en service van de medewerkers.

Vanaf 1 november zijn de stembussen al geopend en kunt u stemmen! De stembussen zijn open tot 24 december dus wees er snel bij.  Naast de gemeentelijke titels zijn er ook provincietitels te winnen. Een provinciewinnaar doet automatisch mee aan de landelijke verkiezingen en maakt kans om de overall winnaar te zijn van deze verkiezing. De datum en locatie van deze uitreiking worden bekend gemaakt op de website van het vakblad tweewieler: www.tweewieler.nl  

Ado Bike doet mee met de filialen in Den Haag, Rijswijk en Maassluis. U kunt uw stem uitbrengen op uw favoriete Ado Bike filiaal door op de volgende links te klikken.

Stem op Jos lock 2-wielers / Ado Bike
Stem op Ado Bike XL in den Haag
Stem op Ado Bike Rijswijk

Op 6 december zal er een tussenstand bekend gemaakt worden door de organisatoren. Er zijn in de eerste week al meer dan 5.000 stemmen uitgebracht door enthousiaste klanten van fietsenwinkels door het hele land. Bij de vorige edidtie werden er meer dan 35.000 stemmen geteld. Een aantal dat dit jaar met gemak verbroken kan worden! Helpt u mee?